Responsive Menu
Add more content here...


Primele transferuri realizate de Someşul Someş-Odorhei

by Călin ONICAŞ
0 comment 27 views
A+A-
Reset

În această vară, gruparea de pe Someş şi-a consolidat mecanismul de joc cu trei piese importante – portarul Adrian Noţigan (Inter Cizer), dar şi jucătorii Răzvan Faur şi Adrian Groza, ambii de la AS Creaca Jac

Perioadă fastă pentru Someşul Someş-Odorhei. Gruparea condusă de Vlad Ortelecan trece prin cea mai bună perioadă din istoria fotbalului din comună. Anul trecut, Someşul s-a clasat pe podium, iar în acest an a ocupat un meritoriu loc 5.

Având o susţinere consistentă din partea Primăriei, conducerea clubului doreşte să continue şirul de rezultate bune şi în următoarea stagiune.

Pentru aceasta, echipa din Someş-Odorhei s-a întărit recent cu trei achiziţii importante: portarul Adrian Noţigan (Inter Cizer), fundaşul Adrian Groza (AS Creaca Jac) şi mijlocaşul Răzvan Faur (AS Creaca Jac).

Goal-keeperul din Jibou are o vastă experienţă şi în eşaloanele superioare, în Liga a III-a, dar şi în Liga a II-a cu FC Armătura Zalău! După ce a câştigat în 2022 titlul judeţean cu Rapid Jibou, Adrian Noţigan (n. 4 decembrie 1978) s-a transferat la Ardealul Crişeni, iar apoi la Inter Cizer. La 44 de ani, “Jerry” încearcă să ajute formaţia din Someş-Odorhei la îndeplinirea obiectivelor.

Răzvan Faur (24 iulie 1997) ajunge la Someşul după un sezon foarte bun în tricoul formaţiei AS Creaca Jac, un sezon în care a marcat 8 goluri, fiind coautor la altele, prin pasele sale decisive. Ofertat şi de alte echipe cu pretenţii din Sălaj, mijlocaşul stânga în vârstă de 26 de ani poate fi o piesă importantă în angrenajul formaţiei condusă de Vlad Ortelecan.

Tot de la AS Creaca Jac a fost transferat şi Adrian Groza (n. 19 decembrie 1997), un fundaş stânga cu reale calităţi, care va fi extrem de util prin seriozitatea și constanța sa în joc.

Cei trei jucători au semnat contracte cu Someşul Someş-Odorhei valabile până la data de 30 iunie 2024.

Ei au fost prezentaţi de club în zilele trecute, în prezenţa conducerii şi în prezenţa primarului comunei, Ioan Şandor.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 19 iulie.

Comunicatul de presă al clubului Someşul Someş-Odorhei:

Noțigan Adrian “ Jerry “- Unul dintre cei mai reprezentativi jucători ai Județului Sălaj , a ajuns in “fieful” din Someș-Odorhei .

👔Avănd o carieră deosebită in spate in care a evoluat la echipe cu renume precum ARMĂTURA ZALĂU(Liga 2) sau SĂNĂTATEA CLUJ(Liga 3), “Jerry” face acum parte din familia S.S.O.

🤝Adrian Notigan semnat un contract valabil până la data de 30.06.2024 👏

✅Faur Răzvan- Născut la data de 24.07.1997, Răzvan ajunge la echipa noastră după un sezon in care s-a remarcat in tricoul celor de la A.S Creaca Jac , marcând nu mai puțin de 8 ori și oferind alte pase decisive . Evoluează pe postul de MIJLOCAȘ STÂNGA și vine la Someșul Odorhei pentru a pune umărul in îndeplinirea obiectivelor stabilite . 🔝

🤝Razvan Faur a semnat un contract valabil până la data de 30.06.2024👏

✅Groza Lucian Adrian-Născut la data de 19.12.1997,ajunge la echipa noastră tot de la echipa “vecină” A.S Creaca Jac .Evoluează pe postul de FUNDAȘ STÂNGA , fiind un jucător cu reale calități . Suntem convinși de faptul că seriozitatea și constanța sa in joc ne va ajuta in sezonul care urmează . 🔝

🤝Groza Adrian a semnat un contract valabil până la data de 30.06.2024👏
Le urăm bun venit in FAMILIA S.S.O ! 🇹🇩

🔝Mulțumim Paull MureșanFotograf pentru sprijinul și suportul acordat 🔝

You may also like

Leave a Comment