Responsive Menu
Add more content here...


Primăria Zalău promite că bulevardul intră anul viitor în reparaţii capitale

by Eduard FARCAS
0 comment 561 views
A+A-
Reset

Viceprimarul Zalăului, Teodor Bălăjel, ne-a declarat, în exclusivitate, că în lista de investiţii de anul viitor este cuprinsă şi reabilitarea bulevardului “Mihai Viteazu”, pe tronsonul Armătura – Gară. “Se va reabiltia anul viitor cu bani de la bugetul local”, anunţă edilul


Bulevardul “Mihai Viteazu” intră anul viitor în reparaţii. Se va moderniza tronsonul cuprins între fabrica Armătura şi Gara Nord Zalău. Anunţul a fost făcut astăzi, în exclusivitate pentru Sportul Sălăjean şi Ştiri din Sălaj, de către viceprimarul oraşului, Teodor Bălăjel.

“Anul viitor, cea mai importantă lucrare din oraş va fi modernizarea bulevardului de la Armătura până la Gară”, ne-a spus Bălăjel.

Lucrările vor fi complexe, se va decoperta întreaga parte carosabilă şi se va turna un alt strat de asfalt. Va dispărea şi gardul viu dar şi celelalte ornamente. Acestea vor fi înlocuite cu jardiniere de flori şi cu pavaj. Se va realiza şi o pistă de bicilete. Banii vor fi alocaţi de la bugetul local astfel încât lucrările să poată începe cât mai repede anul viitor.

You may also like

Leave a Comment