Responsive Menu
Add more content here...


Primăria comunei Almașu a dăruit un strop de fericire elevilor celor două școli din comună

by Lucy Kallo
0 comment 20 views
A+A-
Reset

Atmosfera de sărbătoare a fost creată de Primăria comunei Almașu, unde micuții școlilor din comună au primit daruri dulci. Au fost donate 500 de pachete conținând dulciuri și fructe pentru copiii de la școlile din localitățile Almașu și Jebucu

Ajutor de nădejde al Moșului a fost și Primăria comunei Almașu anul acesta. Încercând să aducă puțină bucurie pe chipurile copiilor, administrația locală a răsplătit micuții școlilor din comună cu daruri dulci.

Primăria Comunei Almașu a făcut o surpriză plăcută elevilor celor două școli din comună, aceștia primind cadouri de Moș Nicolae și de Crăciun.

Cu ocazia vizitei efectuate în această lună în Germania, primarul comunei Almașu, Gál-Máté István, s-a întâlnit cu reprezentanții firmei Aldi-Süd care au un depozit central în localitatea Murr.

În urma acestei întâlniri reprezentanții firmei au donat 500 de pachete conținând dulciuri și fructe pentru copiii de la școlile din localitățile Almașu și Jebucu, dar și pentru copiii de la o școală din Ucraina, astfel încât aceștia să se bucure de sărbătorile de iarnă.

”Pe această cale ținem să le mulțumim reprezentanților firmei Aldi-Süd pentru gestul făcut și asociației din Murr care suportă cheltuielile privind transportul pachetelor!” – Primăria comunei Almașu

You may also like

Leave a Comment