Responsive Menu
Add more content here...


Primăria Bănişor susţine financiar două echipe de fotbal – ACS Bănişor Peceiu şi Gloria Ban

by Călin ONICAŞ
0 comment 19 views
A+A-
Reset

În cursul zilei de azi, a fost semnat contractul de finanţare dintre Primăria Bănişor şi cele două echipe de fotbal din comună – ACS Bănişor Peceiu şi Gloria Ban. Ca urmare, doar pentru anul 2021, va fi alocată suma de 20.000 lei

În judeţul Sălaj, există trei UAT-uri, care pentru sezonul competiţional 2021 – 2022 susţin mai mult de o echipă de fotbal. Este vorba de comunele Ip (AS Juniorii Ip, AS Cosniciu – Liga a IV-a, AS Zăuan – Liga a V-a), Bănişor (ACS Bănişor Peceiu – Liga a IV-a şi Gloria Ban – Liga a V-a) şi Sîg (Stejarul Sîg şi Barcău Tusa – Liga a V-a).

În cursul zilei de marţi, 16 noiembrie, la Bănişor a fost semnate contractele de finanţare între Primărie şi echipele ACS Bănişor Peceiu şi Gloria Ban. Prin acest protocol, Primăria şi Consiliul Local Bănişor susţine fenomenul fotbalistic din comună.

Ca urmare a solicitărilor venite de la cele două grupări, autorităţile locale vor aloca pentru anul 2021 suma de 20.000 lei, o sumă mai mare fiind direcţionată spre echipa ACS Bănişor Peceiu, având în vedere că formaţia condusă de Cristian Jula şi Medan Cozac evoluează în Liga a IV-a.

Ca urmare, se poate da “undă verde” spre finanţare, iar primele sume de bani vor ajunge în conturile echipelor în cel mai scurt timp.

“Da, am semnat proiectul de finanţare a celor două structuri sportive. Vom aloca suma de 20.000 lei doar pentru anul 2021, urmând ca pentru partea a doua a sezonului să alocăm alte sume. Astfel, Primăria şi Consiliul Local doresc să fie alături de mişcarea sportivă, mai ales în aceste momente grele şi pentru sport. Sub nicio formă, nu vrem ca echipele să dispară din peisajul fotbalistic, cu atât mai mult cu cât comuna noastră are o mare tradiţie în SPORTUL REGE”, a declarat Sorin Eugen Maxim – primarul comunei Bănişor, pentru ziarul Sportul Sălăjean.

După disputarea a 10 etape, nou-promovata ACS Bănişor Peceiu ocupă locul 8 în Liga a IV-a din 11 echipe, în timp ce Gloria Ban ocupă locul 12 în Seria EST a Ligii a V-a.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 17 noiembrie.

You may also like

Leave a Comment