Responsive Menu
Add more content here...


Polițiștii au întrerupt un eveniment festiv la Jibou și au aplicat o amendă de 10.000 lei

by Călin ONICAŞ
0 comment 12 views
A+A-
Reset

Pentru că nu s-au conformat normelor impuse în contextul pandemiei de COVID-19, organizatorii unui eveniment privat desfășurat la un local select din orașul de pe Someș au fost sancționați de oamenii legii


Într-o perioadă în care numărul de cazuri de coronavirus de pe raza județului Sălaj creşte de la o zi la alta, mai există încă – din păcate, prea mulţi – oameni care nu respectă măsurile de prevenire împotriva infectării cu virusul COVID-19.

Numai în ultimele zile, poliţiştii sălăjeni au aplicat mai multe amenzi unor persoane fizice, dar şi unor persoane juridice, care nu au respectat normele impuse în contextul pandemiei de coronavirus.

În cursul zilei de sâmbătă, poliţiştii sălăjeni au fost obligaţi să intre în.. hora unui evenimentul festiv ce a avut loc  la un local select din oraşul Jibou. Pentru că la eveniment au fost prezente mai multe persoane decât prevede legea, a fost aplicată organizatorilor o amendă de 10.000 de lei.

“Sancțiune de 10 000 de lei pentru organizarea unui eveniment privat. Polițiștii desfășoară în continuare activități pentru prevenirea răspândirii noului virus. În cadrul activităților desfășurate astăzi, polițiștii din Jibou au aplicat o sancțiune contravențională în valoare 10.000 de lei unei societăți comerciale, pentru organizarea unui eveniment privat. Sănătatea și viața dumneavoastră sunt cele mai importante. Vă rugăm să nu vă expuneți la riscuri și să fiți responsabili”, a menţionat Maria Cristea – purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.

Astfel de momente au mai fost înregistrate de la începutul pandemiei în mai multe localităţi din judeţul Sălaj, în special în municipiul Zalău.

Sigur, legea este pentru toată lumea. Însă, administratorii societăţilor comericale care îşi desfăşoară activitatea în domeniul Horeca sunt la pământ. Firmele merg doar în pierdere şi, deocamdată, nu se găsesc soluţii pentru rezolvarea problemelor.

Pe acest subiect, însă, vom reveni.

You may also like

Leave a Comment