Responsive Menu
Add more content here...


O tânără de 28 de ani din Zalău a fost rănită într-un accident între Crasna şi Vîrşolţ

by Mihai POP
0 comment 4.1K views
A+A-
Reset

Şoferiţa zălăuancă a încercat să evite coliziunea cu un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, pătruns pe contrasens, însă a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu maşina în şanţ


Nici nu a început bine săptămână, că deja evenimentele rutiere îşi fac “simţită prezenţa”. Din păcate, un accident a avut loc astăzi, după-masă între localităţile Crasna ş Vîrşolţ, pe Drumul Judeţean 108 G.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, s-a stabilit că un tânăr de 19 ani, din comuna Crasna, se afla la volanul autoturismul pe drumul judeţean menţionat mai sus, iar între cele două localităţi, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum, acesta a pierdut controlul volanului, moment în care a pătruns pe contrasens, intrând în parapetul metalic.

Din sens opus, s-a apropiat un autoturism, condus regulamentar de o tânără de 28 de ani din Zalău. Şoferiţa a încercat să evite impactul cu autoturismul condus de tânărul de 19 ani, însă carosabilul a fost umed, iar în momentul efectuării unui viraj la stânga, zălăuanca a pierdut şi ea controlul volanului, a derapat şi a ajuns în şanţ.

În urma impactului, conducătoarea auto a fost rănită uşor. Poliţtiştii contină cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

You may also like

Leave a Comment