Responsive Menu
Add more content here...


O echipă cu vechime din Liga a V-a Sălaj se desfiinţează!

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 11 views
A+A-
Reset

După doar o etapă din noul campionat, Olimpic Gîrceiu se vede nevoită să abandoneze competiţia. Portivit conducătorului Dănuţ Mureşan, echipa nu a mai primit sprijin de la autortităţi, iar din acest motiv, Olimpic Gîrceiu se retrage din Liga a V-a, eşaon în care a evoluat ani la rând

De zeci de ani, Olimpic Gîrceiu a activat în Liga a V-a Sălaj şi pentru o perioadă a fost chiar şi singura reprezentantă a comunei Crişeni în fotbalul sălăjean. Olimpic Gîrceiu s-a înscris şi ediţia de campionat 2021 – 2022, iar sâmbătă a jucat în prima etapă cu Stejarul Sîg, meci pe care l-a pierdut cu 6 – 0.

A fost însă ultimul meci pentru Olimpic Gîrceiu, o echipă cu vechime la acest nivel, care a anunţat AJF Sălaj că se retrage din campionat. Potrivit conducătorului Dănuţ Mureşan, această decizie a fost luată după ce echipa nu a mai primit sprijin financiar de la autorităţile locale.

“Primăria a refuzat să mai acorde finanţare pentru echipă şi am decis să ne retragem. Nu avem încotro şi trebuie să ne desfiinţăm. Nu putem să ne susţinem singuri, fiindcă sunt cheltuieli mari. Transportul echipei s-a făcut pe cont propriu, dar arbitrajele şi celelalte taxe nu le putem suporta”, ne-a declarat Dănuţ Mureşan, conducătorul de la Olimpic Gîrceiu.

Seria Vest din Liga a V-a continuă cu 13 echipe, iar în fiecare etapă câte o echipă va sta. Duminică, în etapa a II-a, va avea liber Venus Borla.

You may also like

Leave a Comment