Responsive Menu
Add more content here...


Nuntă cu bătaie la un local din Zalău

by Mihai POP
0 comment 15 views
A+A-
Reset

Nuntaşii şi-au împărţit pumni şi palme la un eveniment special din weekend, fiind nevoie de intervenţia Poliţiei pentru aplanarea conflictului


La finalul săptămânii trecute, mai exact, sâmbătă noaptea spre duminică, o nuntă ce a avut loc într-o sală de evenimente în apropiere de gara din Zalău s-a transformat într-un mic ring de box, în care au fost implicaţi patru invitaţi, în timp ce o maşină a unei firme de pază a fost avariată.

Nu ştim exact care a fost “sâmburele” care a izbucnit scandalul, cert este că doi bărbaţi din comuna Meseşenii de Jos s-au luat la bătaie cu alţi doi bărbaţi, unul domiciliat în comuna Mirşid şi unul domiciliat în Zalău. Cei doi din urmă au ieşit mai şifonaţi, conform purtătorului de cuvând al IPJ Sălaj.

”Duminică, 29 septembrie 2019, la ora 3:26, Poliția a fost sesizată prin SNUAU 112, de către angajata unui local, din municipiul Zalău, despre producerea unui scandal în incinta localului. Polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică ajunși la fața locului au stabilit că un tânăr de 20 de ani, din comuna Mirșid, a fost lovit cu palma în zona feței de către un tânăr de 23 de ani, din comuna Meseșenii de Jos. De asemenea, alt tânăr de 25 de ani, din Zalău, a fost lovit în zona capului de către un bărbat de 31 de ani, din Meseșeni”, a menţionat Maria Cristea, pentru Ştirile din  Sălaj.

În ambele cazuri, polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe.

La ora 4.50, Poliţia Municipiului Zalău a fost sesizată din nou, în acelaşi loc. Angajatul unei firme de pază sesizat poliţia prin plângere cu privire la faptul că, în timp ce se afla de serviciu la localul respectiv, o persoană din comuna Meseşenii de Jos i-a spart cu pumnul luneta autoturismului de serviciu.

A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de distrugere.

You may also like

Leave a Comment