Responsive Menu
Add more content here...


Moment greu la Șimleu. Despărţire de un fost golgheter

by Ioan ONICAŞ
0 comment 29 views
A+A-
Reset

Pentru a doua parte de campionat, Sportul Şimleu nu mai poate conta pe Codruţ Ardelean, după ce atacantul a decis să pună fotbalul pe locul secund şi să se dedice serviciului

În sezonul în care Sportul Şimleu s-a luptat pentru promovarea în Liga a III-a, Codruţ Ardelean a fost unul dintre cei mai importanţi jucători. De departe a fost golgheterul echipei şi a pus umărul la clasarea pe primul loc, poziţie care i-a oferit şansa Şimleului de a juca la barajul cu Progresul Şomcuta Mare. La acel meci a jucat şi Codruţ Ardelean, însă după începerea campionatului din Liga a III-a, fotbalistul a fost lovit de COVID-19, ceea ce l-a ţinut  departe de gazon câteva săptămâni.

Anul trecut, Codruţ Ardelean s-a şi angajat, iar programul său de la locul de muncă nu îi mai permite jucătorului să fie prezent la toate antrenamentele.

“Codruţ Ardelean ne-a anunţat că nu va mai putea veni la antrenamente fiindcă nu-i permite programul de la serviciu. Îl înţelegem fiindcă a pus munca pe primul plan, dar în situaţia dată nu mai putem conta pe el. Eu m-am bazat foarte mult pe el în sezonul trecut al Ligii a IV-a, când de fapt a fost şi golgheterul echipei. Ne putea  ajuta şi în Liga a III-a, în ideea în care venea la antrenamente şi se pregătea”, ne-a declarat antrenorul George Zima.

Deşi şi-ar fi dorit să împace atât serviciul, cât şi fotbalul, atacantul nu a avut încotro şi a trebuie se renunţe la Sportul Şimleu, echipă pentru care a apucat să joace câteva meciuri în Liga a III-a.

“Îmi pare foarte rău, fiindcă m-am ataşat  de echipă, dar şi de antrenor. Mi-a fost greu să iau această decizie, dar nu am ce face. Voi fi alături de ei şi le doresc multă baftă. Din păcate nu am prea apucat să joc în Liga a III-a, din cauza serviciului. În plus, chiar înainte să înceapă campionatul am avut coronavirus şi am ieşit din schemă”.

Codruţ Ardelean

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 3 februarie.

You may also like

Leave a Comment