Responsive Menu
Add more content here...


Marius Paşca a tras concluziile după perioada de pregătire

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 27 views
A+A-
Reset

Trei înfrângeri, două rezultate de egalitate şi trei victorii este bilanţul lui SCM Zalău în cele opt amicale. Rezultatele din ultimele jocuri nu l-au mulţumit pe antrenorul Zalăului, însă tehnicianul are speranţe că echipa va arăta altfel în meciurile oficiale. “Aşteptam mai mult de la echipă, dar sunt convins că gradul de mobilizare al jucătorilor va fi altul în meciurile oficiale”


SCM Zalău a uimit în perioada de pregătire, când a câştigat amicalul cu Universitatea Cluj. Formaţia zălăuană s-a mândrit că a învins o echipă de Liga a II-a, cu pretenţii de promovare, însă a avut şi momente nefaste în celelalte partide de verificare.

Au fost meciuri cu echipe din Liga a III-a, pe care SCM Zalău nu a reuşit să le învingă. Zălăuanii au fost învinşi de Progresul Şomcuta Mare, pe terenul sintetic de la Iclod, ca mai apoi să obţină doar o remiză în faţa maramureşenilor, în meciul jucat pe terenul de la Treznea.

SCM Zalău nu a reuşit să câştige cu Avântul Reghin şi Unirea Ungheni. În partida cu Avântul Reghin, zălăuanii au cedat cu 1 – 3, iar tot în deplasarea au fost învinşi cu 0 – 2 de către Unirea Ungheni. Cu Unirea Ungheni, SCM Zalău a jucat şi la Treznea, partidă ce s-a terminat cu o remiză, scor 2 – 2.

Pe lângă victoria cu “U” Cluj, formaţia zălăuană a mai câştigat în faţa a două echipe net inferioare, juniorii de la Viitorul Cluj şi Recolta Dorolţ, grupare din Liga a IV-a.

Trei victorii, două remize şi trei înfrângeri este bilanţul în jocurile amicale, care nu îl prea mulţumeşte pe antrenorul Marius Paşca. Tehnicianul nu este însă îngrijorat şi este convins că echipa va arăta mult mai bine în partidele oficiale.

“Aşteptam mai mult de la echipă ţinând cont de parcursul pe care l-am avut în turul de campionat. Au fost însă meciuri amicale, în care am vrut să vedem potenţialul fiecărui jucător. Sunt convins că  gradul de mobilizare al jucătorilor va fi altul la meciurile oficiale. Consider că echipa s-a pregătit bine în toată această perioadă de 8 săptămâni. Există o uzură psihică în rândul jucătorilor, care abia aşteaptă meciurile oficiale. Sper că am rămas aceeaşi echipă cu apetit ofensiv şi care primeşte greu goluri. Suntem încrezători că vom face un retur bun şi ne vom atinge obiectivul”, ne-a declarat antrenorul Marius Paşca.

SCM Zalău reia returul din fotoliul de lider, dar antrenorul se aşteaptă ca a doua parte de campionat să fie mult mai dificilă.

“Ne aşteaptă un retur dificil şi sunt convins că toate echipele îşi vor dori să câştige cu noi, ţinând cont că suntem echipa de pe primul loc. Va fi o motivaţie în plus pentru adversarele noastre, însă noi ştim că ne-am propus un obiectiv îndrăzneţ pe care vrem să îl îndeplinim”, a spus antrenorul Zalăului.


Rezultatele înregistrate în meciurile amicale de SCM Zalău:

Viitorul Cluj – SCM Zalău                         1 – 3

Au marcat: Sergiu Pop, Mihai Forna

“U” Cluj – SCM Zalău                               1 – 2

Au marcat:  Florin Istrate şi Sergiu Pop

Progresul Şomcuta Mare – SCM Zalău 2 – 0

Avântul Reghin – SCM Zalău                  3 – 1

A marcat: Sergiu Pop

SCM Zalău – Progresul Şomcuta Mare 2 – 2

A marcat: Sergiu Pop (2)

SCM Zalău – Unirea Ungheni                 2 – 2

Au marcat: Sebastian Duma și Raul Stanciu

Recolta Dorolţ – SCM Zalău                      0 – 2

Au marcat: Mihai Petra şi Cristian Jalbă

Unirea Ungheni – SCM Zalău                 2 – 0

You may also like

Leave a Comment