Responsive Menu
Add more content here...


Liga a V-a se mută la “sintetic” ?!

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 24 views
A+A-
Reset

Cerere mare şi în rândul echipelor din judeţ care vor să evolueze şi în competiţiile de minifotbal. Astfel, în această iarnă, au apărut nume noi precum Unirea Mirşid, Barcău Tusa, AS Ip, Gloria Marin  şi Agronova Dragu

Dacă partidele amicale sunt mai greu de organizat în această perioadă pe teren mare, multe echipe din Liga a V-a aleg să facă o pregătire la minifotbal unde au ocazia să joace partide amicale, cu respectarea normelor impuse pe perioadă de pandemie. În această iarnă, peste 15 echipe noi s-au înscris pentru jocurile amicale, dar şi-au anunţat prezenţa şi la startul competiţiilor oficiale. Între grupările noi se află şi multe formaţii care activeaz şi în Liga a V-a.

Din ultimul eşalon al fotbalului sălăjean au venit şi la sintetic Unirea Mirşid, Barcău Tusa, AS Ip, Gloria Marin şi Agronova Dragu, care şi-au anuţat prezenţa în competiţii, iar deja unele dintre el au disputat partide de verificare.

Au mai apărut echipe noi din Jibou, Borla şi Jac, iar lista rămâne deschisă şi pentru alte grupări. Cu peste 15 echipe noi înscrise în competiţie se anunţă un campionat disputat, cu dor mare de minifotbal, după o pauză de un an.

You may also like

Leave a Comment