Responsive Menu
Add more content here...


Europarlamentarul Cristian Terheş pune punctul pe “i” – “Obiectivul USR-PLUS este compromiterea PNL pentru a-i lua votanţii”

by Mihai POP
0 comment 28 views
A+A-
Reset

Europarlamentarul PNŢCD spune că ruptura dintre cele două formaţiuni politice va fi din ce în ce mai mare, iar obiectivul USR-PLUS este acela de a-i compromite pe liberali

Ultimul sondaj CURS confirmă acest lucru! Văd că mulţi se mira pe internet de faptul că încrederea în PNL este în scădere, iar cea în USR-PLUS este în urcare, conform sondajului CURS dat publicităţii pe 28.02.2021.

Ce nu s-a prea spus în spaţiul public, dar se cunoaşte în mediile politice, este faptul ca obiectivul USR-PLUS este de a compromite PNL-ul pentru a le prelua din votanţi.

Dacă vă uitaţi pe segmentarea votanţilor în funcţie de simpaţiile politice veţi constata că USR-PLUS, pentru a creşte, nu mai are de unde lua votanţi decât de la PNL. Ca sa poată lua aceşti votanţi trebuie să compromită PNL-ul. Acesta e motivul pentru care, de când a început să guverneze actuala guvernare, vedeţi constante atacuri ale USR-PLUS la PNL. Azi, de exemplu, a fost atacat Rareş Bogdan de către deputatul USR – Emanuel Ungurean. Ungureanu a devoalat ca firma lui Rareş Bogdan s-a îmbogăţit cu contracte grase de publicitate făcute cu diverse spitale.

“Spitalele României au fost jefuite crunt în ultimii ani. […] Prin această firmă, Rareș Bogdan a mâncat bani frumoși de la mai multe instituții de stat printre care și de la Spitalul Județean Cluj. […] De aceea atacă Rareș Bogdan pe unde poate conducerea USR și miniștrii USR-PLUS din actualul guvern, pentru că le-am închis robinetul cu bani și le dăm afară managerii de spitale care îi umpleau de lovele”, a spus Ungureanu.

Postarea deputatului USR – Emanuel Ungureanu – e doar o prima şarjă contra lui Rareş Bogdan. Surse convergenţe din Guvern susţin că ordinul pe care l-au primit reprezentanţii USR-PLUS din toate ministerele este de a găsi mizerii făcute de liberali în perioada Guvernului Orban, pentru a putea compromite PNL-ul.

Întrebând unii dintre funcţionari dacă să se uite şi la eventuale mizerii făcute în perioada guvernelor PSD, cei de la USR-PLUS au spus că nu-i interesează decât mizeriile din perioada PNL.

Dacă vor vota şi desfiinţarea SIIJ, liberalii vor fi pârjoliţi pe capete, indiferent dacă sunt sau nu vinovaţi.

Nu că PNL-ul nu ar merita ce i se intâmplă, pentru că singuri şi-au făcut-o liberalii. Am scris cele de mai sus ca sa rămână scris ce are să se întâmple cu PNL.

https://www.stiripesurse.ro/sondaj-curs-pnl-isi-incepe…https://ziare.com/…/firma-lui-rares-bogdan-contracte-de…

Cristian Terheş – Europarlamentar PNŢCD

You may also like

Leave a Comment