Responsive Menu
Add more content here...


Liga a V-a Sălaj se reia peste două săptămâni

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 15 views
A+A-
Reset

Prima etapă a returului din Seria Est şi Vest este programată în 17 martie

Ligile judeţene de fotbal urmează să se reia în perioada următoare după o pauză îndelungată de mai bine de trei luni. Liga a IV-a va fi primul eşalon care se va relua, prima etapă din retur fiind programată în perioada 9 – 10 martie.Într-o şedinţă cu delegaţii echipelor din Liga a V-a s-a stabilit ca ultimul eşalon să revină în actualitate la o săptămână distanţă după Liga a IV-a, astfel că prima etapă din returul Seriei Est şi Vest este programată în 17 martie, de la ora 14.00.

În Seria Vest, lider după turul de campionat este Sporting Zalău, care are un avans de opt puncte faţă de Voinţa Derşida şi cu 9 puncte mai mult decât AS Venus Giurtelec, ocupanta locului trei.

Mult mai disputat va fi returul la Seria Est, unde lider după prima parte de campionat este Luceafărul Bălan. Gruparea condusă de Radu Pop are doar un singur punct avans faţă de un “grup” de patru echipe care toate au câte 34 de puncte, este vorba de Rapid Zimbor, ACS Tihău, Agronova Dragu şi Viitorul Băbeni. Practic, în retur va fi o luptă în cinci pentru primul loc, însă şansele cele mai mari le are Luceafărul Bălan, care este neînvinsă după un tur, în care a înregistrat 10 victorii şi cinci remize. Chiar din prima etapă a returului va avea loc meci tare între două grupări cu pretenţii la primul loc al Seriei Est, este vorba de confruntarea dintre Rapid Zimbor şi Viitorul Băbeni. În ambele Serii, în retur vor fi programate 15 etape, iar campionatul ar urma să se termine pe data de 23 iunie. Echipele care doresc să îşi mai întărească loturile mai pot face transferuri până cu 48 de ore înaintea de reluarea competiţiilor.

Programul etapei a XVI-a din Seria Est:

Cetatea Buciumi – ACS Tihău

Someşul Gâlgău – Largiana Românaşi

Agronova Dragu – Someşul Letca

Rapid Zimbor – Viitorul Băbeni

Luceafărul Bălan – Cetatea Almaşu

Olimpia Rus – Recolta Agrij

Dumbrava Ciocmani – AS Creaca Jac

Năprădeana Năpradea – CS Hida

Programul etapei a XVI-a din Seria Vest:

AS Carastelec – Venus Borla

Gloria Ban – AS Juniorii Ip

Inter Pericei – Olimic Gîrceiu

Voinţa Derşida – Cetatea Valcău

Unirea Hereclean – Gloria Marin

Sporting Zalău – Stejarul Sîg

Unirea Sălăţig – Kemer Camăr

Venus Giurtelec stă

You may also like

Leave a Comment