Responsive Menu
Add more content here...


Karateka de la Cristian Dojo, rezultate de excepţie la Cupa României

by Lucy Kallo
0 comment 79 views
A+A-
Reset

Sportivii pregătiţi de Cristian Bolduţ au reuşit să urce pe podium la competiţia desfăşurată la Oradea, la finele săptămânii trecute. 4 medalii de aur, 4 medalii de argint şi 12 medalii de bronz este bilanţul sălăjenilor la această competiţie

La finele săptămânii trecute, la Oradea a avut loc ediţia cu numărul 32 a Cupei României la karate kyokushin. Competiţia a adunat la start cei mai buni sportivi din ţară, iar judeţul Sălaj a fost reprezentat de către karateka de la CS Cristian Dojo, club condus de Cristian Bolduţ. 

Clubul sălăjean a pregătit o delegaţie de 22 de sportivi, toţi au avut rezultate de excepţie, reuşind să urce pe podium. În total, sportivii de la Cristian Dojo au obţinut nu mai puţin de 20 de medalii, dintre care 4 de aur, 4 de argint şi 12 de bronz. David But, Raisa Man, Sophia Lang şi Ian Bolduţ sunt sportivii de aur, în timp ce Dragoş Eduard, Dragoş Ianis, Antonia Jurescu şi Carina Ciupe au obţinut medaliile de argint.

Matei Faur, David Mureşan, Aiana Bendre, Eliza Husa, Sofia Pop şi echipele de kata (Iris Bolduţ, Carina Ciupe, Ayana Nistor), kumite (Celia Stejeran, Ayana Nistor şi Maria Szfara) şi seniori (Vlad Ilieş şi Rudi Pal) au obţinut medaliile de bronz la probele la care au participat.

Aceste rezultate dau satisfacţie antrenorului Crisitan Bolduţ care, pentru al doilea an la rând a fost desemnat cel mai bun senior din cadrul Federaţiei Române de Karate Kyokushin.

“A fost ultima competiţie a anului, care ne-a adus o mulţime de rezultate frumoase”, a spus Cristian Bolduţ, la finalul competiţiei.

You may also like

Leave a Comment