Responsive Menu
Add more content here...


Opt sportivi de la ACS Cristian Dojo Zalău au devenit campioni naţionali

Pregătiţi de Cristian Bolduţ: Ian Bolduţ, Sophia Lang, Sofia Pop, Thomas Balasz, Ayana Nistor, Celia Stejeran, Carina Ciupe şi Rudi Pal au devenit campioni naţional în cadrul Campionatului Naţional de Karate Kyokushin, desfăşurat în Bihor

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 66 views
A+A-
Reset

CS Cristian Dojo Zalău a început anul cum nu se putea mai bine, sportivii pregătiţi de Cristian Bolduţ reuşind o salbă de medalii la Campionatul Naţional de Karate Kyokushin pentru copii, juniori şi seniori, desfăşurat la Oşorhei, judeţul Bihor.

La categoria U14, Ian Bolduţ şi Sophia Lang au fost performerii clubului, cei doi devenind campioni naţionali atât la kata, cât şi la kumite. Sofia Pop a devenit campioană naţional la kumite (60 kg), şi tot campion naţional la kumite a devenit şi Thomas Balasz (45 kg). Vicecampioni la kumite au devenit Delia Farcaş (45 kg) şi Andrei Gîrdan (50 kg).

Au fost rezultate bune şi la categoria de vârstă U18, acolo unde Ayana Nistor a devenit campioană naţională la kumite, la +65 kg şi vicecampioană naţională la kata.

Campioană naţională a devenit şi Celia Stejeran la kumite, la categoria -65 kg. Şi Carina Ciupe a devenit campioană naţională la kata şi medalie de bronz la kumite.

La această categorie de vârstă, Iris Bolduţ a devenit vicecampioană naţională la kumite (-55 kg) şi medaliată cu bronz la kata.

La seniori, Rudi Pal a devenit campion naţional la categoria 70 kg. La ediţia din acest an au participat peste 190 de sportivi de la 28 de cluburi din toată ţara.

“ACS Cristian Dojo a ocupat la finalul acestui concurs locul 2 în clasamentul pe cluburi, după numărul de medalii câştigate. Celia şi Ayana s-au calificat la Campionatul European pentru juniori de la Valencia, Iris şi Carina fiind încă la categoria U16, cadeţi, sunt calificate la Campionatul European din Polonia. Până aici Domnul ne-a ajutat, slavă Lui!”, a fost reacţia antrenorului Cristian Bolduţ după Campionatul Naţional.

You may also like

Leave a Comment