Responsive Menu
Add more content here...


Jibouanul Sergiu Borz s-a transferat la Sticla Arieşul Turda 

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 24 views
A+A-
Reset

La trei ani de când a plecat de la juniorii lui Rapid Jibou, portarul Sergiu Borz face pasul la seniori, iar în această iarnă s-a transferat la Sticla Arieşul Turda, o grupare care activează în Seria a IX-a din Liga a III-a. “Pentru mine este un pas foarte important”, spune jibouanul

În anul 2018, când evolua pentru juniorii C de la Rapid Jibou, portarul Sergiu Borz ajungea la grupele de juniori de la CFR Cluj, pe când avea doar 15 ani.

După perioada petrecută la CFR Cluj, cariera jibouanului a continuat la Viitorul Cluj, cu care a jucat în Liga Elitelor, dar şi la CSM Reşiţa. La Reşiţa, Sergiu Borz s-a aflat în lotul echipei de seniori, care în sezonul trecut a evoluat în Liga a II-a, însă sălăjeanul s-a pregătit cu echipa mare, fără să aibă ocazia să apere într-un meci de seniori.

Sergiu Borz a făcut cu adevărat pasul la seniori în această iarnă, odată cu transferul la Sticla Arieşul Turda. Portarul a semnat pentru o perioadă de un an şi jumătate cu echipa care ocupă locul 7 în Seria a IX-a din Liga a III-a.

În vară, Sergiu Borz s-a aflat şi în atenţia celor de la Someşul Dej, tot o gruparea din Liga a III-a.

Sergiu Borz a apărat pentru Sticla Arieşul Turda, în amicalele din această săptămână cu Unirea Dej şi Sportul Şimleu.

You may also like

Leave a Comment