Responsive Menu
Add more content here...


George Zima: “SCM Zalău este favorită, dar ne-am pregătit să facem o surpriză”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 35 views
A+A-
Reset

Antrenorul celor de la Sportul Şimleu speră ca echipa sa să producă surpriza în duelul cu SCM Zalău din Cupa României


După o pauză de câteva luni, în judeţul Sălaj va avea loc un nou meci oficial de fotbal. Sportul Şimleu primeşte vizita celor de la SCM Zalău, într-un meci ce contează pentru faza I a Cupei României.

Înaintea acestui joc, zălăuanii par favoriţi din prisma experienţei şi a investiţiilor realizate în această vară, însă, şimleuanii mereu au avut ambiţie şi dăruire în astfel de jocuri şi antrenorul George Zima speră ca echipa sa să producă marea surpriză.

“Am aşteptat cu sufletul la gură începerea sezonului. Întâlnim un adversar puternic, iar cei de la SCM Zalău sunt clar favoriţi. Însă, ne-am pregătit să facem surpriza şi încercăm să mergem noi mai departe în Cupă. Vom intra în teren să dăm toul şi să facem tot ce depinde de noi pentru a ne califica. Printr-o atitudine pozitivă putem să-i surpindem pe cei de la Zalău. Sunt echipa mai experimentată şi valoroasă, dar jucătorii tineri trebuie să demonstreze că jocul de la baraj a fost un eşec nedorit. Având în vedere situaţia noastră, pentru noi este mai important campionatul, dar îmi doresc foarte mult să câştigăm în faţa Zalăului şi să mergem în faza a II-a, deşi este foarte greu. Este un meci cu orgolii, dar din păcate nu vom avea parte de spectatori”, ne-a declarat George Zima.

Meciul dintre Sportul Şimleu şi SCM Zalău va avea loc astăzi, de la ora 16.30, pe Stadionul “Măgura” din Şimleu Silvaniei.

You may also like

Leave a Comment