Responsive Menu
Add more content here...


FOTO&VIDEO. Sălăjean implicat într-un grav accident pe o autostradă din Germania

by Mircea ARDELEAN
0 comment 63 views
A+A-
Reset

Un autovehicul ce tracta nu mai puţin de două platforme pe care se aflau două maşini a intrat în coliziune cu un TIR pe autostrada dintre oraşele Heilbronn și Nurnberg, undeva în centrul Germaniei. Şoferul autovehicului a suferit leziune multiple şi a fost transportat cu elicopterul la spital

În această după-amiază, undeva în jurul orei 17.00, pe o autostradă din regiunea Bavaria, un autovehicul ce tracta nu mai puţin de două platforme înmatriculate în Sălaj – pe care se aflau un autoturism şi o dubiţă – ar fi intrat în balans. A doua platformă s-a desprins, iar dubiţa s-a răsturnat pe carosabil.

Conducătorul auto, un tânăr din judeţul Sălaj, a pierdut controlul volanului, iar autovehicul a intrat în coliziune cu un autotren ce rula în faţa sa.

În urma impactului, cabina autovehiculului a fost serios avariată. Conducătorul auto a suferit multiple leziuni.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de intervenţie de la poliţie şi ambulanţă. Şoferul rănit a primit îngrijiri de la echipajele medicale ajunse la locul accidentului.

Mai apoi, victima a fost preluată de un elicopter şi transportată la un spital din apropiere.

Un şofer român, aflat în zonă, a spus pentru ziarul Ştirile din Sălaj că toate cele trei benzi au fost blocate, iar şirul de maşini era de peste 40 de kilometri!

Aceeaşi sursă spune că victima nu a decedat, deşi maşina în care se afla a fost avariată grav.

Conform unor surse ale ziarului, tânărul rănit pe autostrada din Germania este Marius M. – originar din județul Sălaj, mai exact din satul Inău (comuna Someș-Odorhei).

 

You may also like

Leave a Comment