Responsive Menu
Add more content here...


FOTO&VIDEO. Rapid Jibou a câştigat derby-ul de la Chieşd şi a făcut un pas mare spre titlul de campioană

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 10 views
A+A-
Reset

În confruntarea primelor două clasate, campioana a fost echipa mai exactă şi s-a impus cu 3 – 1 pe terenul celor de la FC Chieşd. În urma acestei victorii, gruparea jibouană a făcut pasul cel mare spre un nou titlu şi s-a desprins la 8 puncte de echipa de pe locul secund

Rapid Jibou a făcut un pas mare spre un nou titlu de campioană după ce în restanţa de miercuri a câştigat pe terenul Chieşdului. A fost derby-ul dintre primele două clasate din Liga a IV-a, meci în care jibouanii s-au impus cu 3 – 1, iar după această victorie, gruparea antrenată de Florin Morar s-a desprins la 8 puncte de locul secund.

Derby-ul de la Chieşd a început echilibrat, iar după 25 de minute, oaspeţii au deschis scorul prin Gabriel Buda, după o pasă primită de la Sebastian Duma.

Replica gazdelor a venit imediat, iar Ionuţ Moşincat a făcut 1 – 1 după nici 10 minute. Cu câteva minute înainte de pauză, Rapid Jibou a marcat pentru 1 – 2. A fost un gol norocos, după o lovitură de colţ, fază la care portarul a respins în bară, iar mingea a ajuns la Cristian Ţurcaş, care a înscris cu latul din faţa porţii.

În repriza secundă, Chieşdul a avut ocazii să egaleze, iar Ionuţ Moşincat de două ori şi Andrei Chiş au scăpat singuri cu portarul, dar au ratat milimetric ţinta. Şi Rapid Jibou a irosit mai multe şanse de gol prin Gabriel Buda, Bogdan Ciaca şi Marius Haiduc. Până la urmă, cu 10 minute înainte de final, Rapid Jibou a marcat pentru 1 – 3 prin Marius Haiduc, cu un şut la colţul lung.

S-a terminat 1 – 3, iar la finalul partidei, jucătorii Jiboului au savurat din plin acest succes. “Campionii, campionii” s-a auzit din vestiar, după o victorie prin care jibouanii sunt foarte aproape de câştigătoarea campionatului.

AS FC Chieşd – Rapid Jibou 1 – 3 (1 – 2)

Au marcat: Ionuţ Moşincat (30), respectiv Gabriel Buda (25), Cristian Ţurcaş (43) şi Marius Haiduc (80)

AS FC Chieşd: Raul Chiş – Paul Herman, Mihai Gui, Marius Rus, Daniel Supuran, Bogdan Spin, Alin Gomboş, Ciprian Pavel, Andrei Lăcătuş, Ionuţ Moşincat şi Andrei Chiş. Rezerve: Paul Pintea, Andrei Morar, Radu Puşcaş, Ionuţ Chiş, Ionuţ Zaha şi Ioan Talpoş. Antrenor: Flavius Seiche

Rapid Jibou: Tudor Mare – Gabriel Buda, Marius Cheţa, Cristian Ţurcaş, Marius Muntean, Răzvan Meleg, Marius Haiduc, Alex Turcu, Bogdan Ciaca, Sebastian Duma şi Flaviu Porumb. Rezerve: Adrian Noţigan – Flaviu Conţ, Vlad Lazăr, Mihai Bode, Vasile Ilieş, Vlad Tohat, Tudor Hozan, Flaviu Bărnuţiu şi Gabriel Ţiriac. Antrenor: Florin Morar. Delegat: Florin Pop

You may also like

Leave a Comment