Responsive Menu
Add more content here...


FOTO – VIDEO. Moment special la Chieşd. S-a căsătorit Mihai Gui – căpitanul echipei de fotbal

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 85 views
A+A-
Reset

Experimentatul fundaş a făcut cel mai important pas în plan personal şi a ales să se căsătorească cu frumoasa Mădălina Chiş. În cea maiimportantă zi din viaţa lor le-au fost alături persoanele dragi, iar atmosfera a fost întreţinută de formaţia Fraţii Morar şi solistul Paul Morar


Fără doar şi poate, Mihai Gui este unul dintre cei mai experimentaţi jucători din Liga a IV-a, fundaşul fiind şi căpitanul celor de la ACS FC Chieşd.

Majoritatea carierei de fotbalist şi-a petrecut-o la echipa din Chieşd, însă,  a evoluat şi pentru FC Zalău, timp de un sezon, pe vremea când “alb-albaştrii” evoluau în Liga a III-a.

Este un stâlp în centrul defensivei echipei sale, iar începând din această săptămâna va fi şi stâlpul familiei pe care a ales să o formeze cu frumoasa Mădălina Chiş, o tânără ce profesează în domeniul medical, fiind biolog la o renumită clinică din Sălaj.

Povestea celor doi a început în urmă cu 7 ani şi jumătate, iar de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Mihai a hotărât în urmă cu trei ani că este timpul ca relaţia lor să treacă la nivelul următor, astfel că a cerut-o de soţie pe Mădălina, răspunsul tinerei fiind afirmativ, cu multă bucurie în glas.

Din păcate, planurile de căsătorie ale celor doi au fost date  peste cap de pandemie, fiind nevoiţi să-şi amâne nunta de două ori.

Însă, la  finele săptămânii trecute, aşteptarea a luat sfârşit, astfel că ziua de 23 iulie 2021 va rămâne ziua în care cei doi şi-au unit destinele şi au pornit împreună pe un drum în care speră să aibă parte doar de bucurii şi fericire.

Ambii miri sunt din Chieşd, astfel că şi Starea Civilă, respectiv Cununia Religioasă au avut loc la Primăria Chieşd, respectiv Biserica Ortodoxă din Chieşd. Pe Ioan şi Paula Paşca i-au ales să le fie părinţi spirituali şi cei care să-i ghideze pe drumul vieţii.

Petrecerea a avut loc la Prestige Events, la Zalău, iar alături de cei doi miri au fost persoanele dragi, precum  şi colegii lui Mihai de la FC Chieşd, în frunte cu Ionuţ Moşincat, Marius Argyelan sau Bogdan Spin.

De atmosferă s-au ocupat Paul Morar şi Fraţii Morar, evenimentul desfăşurându-se în depline condiţii de siguranţă, conform regulilor în vigoare.

Nouă nu ne rămâne decât să le urăm Casa de Piatră şi mult noroc în viaţă!

“Nu ştiu dacă merit un asemenea articol, vă mulţumesc. Mulţumesc tuturor celor care au fost alături de noi în acea zi importantă din viaţa noastră. Mulţumesc şi doamnei Emilia Ciocan pentru organizarea impecabilă, dar şi Andreei care a ajutat la organizare”

Mihai Gui

Sursa foto: Adrian Sav

Sursa video: Mihai Oros

You may also like

Leave a Comment