Responsive Menu
Add more content here...


FOTO şi VIDEO. Nuntă mare în fotbalul sălăjean. Jibouanul Raul Brînduşe s-a căsătorit

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 15 views
A+A-
Reset

Tânărul fotbalist de la Rapid Jibou a făcut cel mai important pas din viaţa personală şi şi-a unit destinele cu aleasa inimii sale, Tabita Pop – o tânără care a terminat consevatorul la Cluj-Napoca. Alături de cei doi au fost 360 de invitaţi, evenimentul fiind găzduit de sala de evenimente “Elegance Ballroom” din Zalău


Raul Brînduşe este unul dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti care activează în Liga a IV-a din Sălaj. Tânărul jibouan s-a născut la data de 27 martie 1996 şi încă de mic, marea lui pasiune a fost fotbalul. În acest sens, Raul a început să înveţe tainele “sportului rege” la CS Viitorul Zalău, după care a ajuns în curtea  celor de la CFR Cluj şi ulterior la Gloria Bistriţa, echipe pentru care a jucat în Campionatul Naţional de Juniori Republicani.

În cele din urmă a ajuns mai aproape de casă şi s-a transferat la FC Zalău echipă pentru care a bifat minute atât la republicani, cât şi pentru echipa de seniori ce activa în Liga a III-a. Tot în cel de-al treilea eşalon, Raul Brînduşe a evoluat şi pentru Luceafărul Bălan.

Din păcate, echipa condusă de Radu Pop s-a desfiinţat după o jumătate de sezon petrecută în Liga a III-a, iar Raul Brînduşe a ajuns la Dumbrava Gîlgău, echipă alături de care a câştigat titlul judeţean în Liga a IV-a, iar în urmă cu doi ani a ajuns la Rapid Jibou, echipa din oraşul natal pentru care evoluează şi în prezent. Dacă pe plan sportiv, putem spune că Raul este împlinit, acesta a făcut cel mai important pas şi în viaţa personală.

Tânărul jibouan s-a căsătorit la finele săptămânii trecute cu aleasa inimii sale, Tabita Pop (n. 1 septembrie 1996), o tânără talentată din Zalău care recent a terminat pedagogia la conservatorul din Cluj-Napoca şi urmează cursurile secţiei pian. Cei doi s-au cunoscut graţie unor prieteni comuni, au ieşit la câteva întâlniri, iar de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

“Aşa a început o călătorie minunată, care cu ajutorul Domnului o să continue toată viaţa. Tabita este sprijinul meu şi motivaţia mea”, ne-a spus Raul Brînduşe.

Tânărul fotbalist a decis să facă pasul cel mare în noaptea dintre ani şi a cerut-o pe Tabita de soţie, moment în care tânăra a izbucnit în lacrimi. Au fost de fericire, iar răspunsul a fost DA.

Invitaţi de marcă la nunta tânărului fotbalist

Starea Civilă a avut loc vineri, 5 iulie, la Grădina Botanică “Vasile Fati” din Jibou şi totul s-a desfăşurat într-un mediu restrâns, iar alături de cei doi tineri frumoşi au fost doar membri familiilor.

Duminică a avut loc cununia religioasă la Biserica Creştină Evanghelică Harul din Zalău, după care alături de miri au fost alături 360 de invitaţi la sala de evenimente “Elegance Ballroom” din Zalău.

Părinţi spirituali au fost Gabriel şi Dana Pop şi Dan şi Diana Hosu, iar printre invitaţi s-au numărat Liviu şi Narcisa Balint (deputat Pro România, respectiv manager la Serviciul de Ambulanţă Sălaj), Irina Kovacs – secretar de stat în Ministerul Educaţiei, dar şi colegii de la Rapid Jibou, Doru Noje, Alex Stejerean dar şi fratele lui, Mihai Brînduşe şi Marius Haiduc – jucători la Dumbrava Gîlgău.

“Luna de miere” în Turcia

Atmosfera a fost una plăcută, iar nuntaşii au avut ocazia să participe la diverse jocuri în timpul frumosului eveniment.

“Mulţumim tuturor invitaţilor care au fost alături de noi. Sunt nişte persoane deosebite şi au fost minunaţi. Toate meritele pentru acest minunat eveniment sunte ale lui Dumnezeu. Planurile noastre de viitor sunt să stăm aproape de El şi să îl slujim Dumnezeu. Restul sunt binecuvântări”, ne-a mai spus tânărul fotbalist.

În perioada următoare, Raul şi Tabita Brînduşe vor pleca în Turcia acolo unde îşi vor petrece “luna de miere”. “Vom merge în Antalya în perioada următoare pentru a ne reenergiza şi bucura de aceste momente”, a încheiat proaspătul mire.

Pe această cale, le urmăm “Casă de Piatră”, mult succes şi sănătate.

You may also like

Leave a Comment