Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Portarul Bogdan Baidoc a făcut cel mai important pas din viaţa personală

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 18 views
A+A-
Reset

Fostul portar de la Unirea Mirşid şi Ardealul Crişeni şi-a unit destinele cu aleasa inimii sale, Andreea. Povestea de dragoste a celor doi a început în urmă cu mai bine de patru ani, iar împreună au şi o fetiţă minunată în vârstă de trei anişori. În cea mai importantă zi din viaţa lor, alături de Bogdan şi Andreea Baidoc au fost peste 200 de invitaţi, care au sărbătorit la sala de eveniment Glamour din Jibou, pe ritmurile cântecelor lui Flaviu Pop şi formaţia


Bogdan Baidoc este un portar foarte apreciat în fotbalul mic din Sălaj, iar până în prezent a jucat la echipe precum Unirea Mirşid sau Ardealul Crişeni, în prezent fiind portarul celor de la Năprădeana Năpradea, echipa comunei în care s-a stabilit şi de unde este şi soţia lui, Andreea.

Bogdan şi Andreea formează un cuplu de aproximativ 4 ani de zile, iar cei doi şi-au unit destinele în urmă cu trei ani. Starea civilă a avut loc la Primăria Mirşid. Împreună au o frumoasă fetiţă în vârstă de trei anişori, pe nume Adelina Eliza Baidoc.

Recent, cei doi şi-au unit destinele şi în faţa lui Dumnezeu, iar pe data de 4 septembrie, cununia religioasă a avut loc la Biserica Ortodoxă din Năpradea.

În acea zi specială, alături de cei doi au fost părinţii spirituali Sebastian şi Cosmin Pop, Sergiu şi Adela Blidar, dar şi peste 200 de invitaţi care au petrecut la sala de evenimente Glamour, din Jibou.

Atmosfera a fost întreţinută de către Flaviu Pop şi formaţia.

“Le mulţumesc celor care au fost alături de noi în acest pas important în viaţă. Le mulţumim celor care ne-au susţinut de la bun început şi care au fost tot timpul lângă noi. Îi mulţumim lui Dumnezeu că ne-a oferit cel mai frumos dar pe lumea aceasta, pe fetiţa noastră Adelina. Şi tot respectul pentru cei care au fost lângă noi în cea mai frumoasă zi a noastră”, ne-a declarat Bogdan Baidoc.

În prezent, Bogdan Baidoc este portar la echipa Năprădeana Năpradea, acolo unde ocupă şi un post în conducerea clubului. Pentru acest sezon din Liga a V-a, echipa din comuna Năpradea îşi doreşte să aibă un parcurs cât mai bun şi să termine în prima jumătate a clasamentului.

Andreea este alături de soţul ei la fiecare meci şi îl susţine necondiţionat, chiar dacă nu a practicat vreun sport, ea activând în domeniul beauty.

Pe această cale, noi nu putem decât să le urăm “Casă de piatră” tinerilor însurăţei, multă sănătate şi fericire pe drumul vieţii pe care au ales să-l parcurgă împreună de acum şi până la adânci bătrâneţi.

Sursa foto: Solyom Alexandru

You may also like

Leave a Comment