Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Persoana dispărută în apele Someșului, găsită decedată de scafandrii bihoreni după mai bine de 24 de ore de căutări intense

by Mihai POP
0 comment 16 views
A+A-
Reset

Înghiţit de apele tulburi ale râului duminică după-amiază, bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost căutat ore în şir de pompierii militari de la ISU Sălaj şi ISU Bihor, dar în zadar. După aproximativ 24 de ore, cadavrul a fost descoperit undeva la peste un kilometru în aval de la locul în care omul intrase în apă


O familie din oraşul Cehu Silvaniei a plecat duminică pe Someş la picnic, undeva în zona balastierei din apropierea localităţii Benesat.

Martorii spun că un bărbat şi fiica sa au intrat în apă şi au început să înoate, dar au fost traşi de curenţii puternici spre fundul râului.

Copila a avut noroc cu un flacon de plastic ce plutea pe apă de care s-ar fi prins. Într-un final, ea a fost salvată de unii oameni din preajmă.

Din păcate, tatăl nu a fost tot atât de norocos, astfel că el a fost înghiţit de apele tulburi şi pentru el nu s-a mai putut face nimic.

Ore în şir, echipaje de intervenţie de la Garda de pompieri Cehu Silvaniei şi Detaşamentul de pompieri Zalău au căutat trupul neînsufleţit al bărbatului cu ajutorul bărcilor din dotare.

Căutările au încetat odată cu lăsarea serii, dar au fost reluate marţi dimineaţă, iar în ajutor a venit şi un echipaj de scafandri de la ISU Bihor.

Undeva în jurul orei 17.00, pompierii bihoreni au găsit cadavrul plutind pe apă, la aproximativ un kilometru în aval de locul în care bărbatul în vârstă de 40 de ani fusese văzut ultima oară.

“Persoana dispărută în râul Someş duminică (zona balastierei din apropierea localităţii Benesat) a fost găsită decedată, luni după masă, la aproximativ 1km în aval de locul unde a fost văzută ultima oară. Mulţumim colegilor de la ISU Bihor pentru sprijinul acordat în operațiunile de căutare!”, se arată într-un comunicat emis de ISU Sălaj.

 

Alte  articole pe același subiect:

TRAGEDIE. Un copil şi tatăl său au fost “înghiţiţi” de apele tulburi ale Someşului

Povestea dramei de la Buciumi, în urma căreia un copil 14 de ani a murit înecat

TRAGEDIE. Un copil de 14 ani a murit după ce s-a înecat într-un lac

You may also like

Leave a Comment