Responsive Menu
Add more content here...


EXCLUSIV. Adolescentul care a provocat TRAGEDIA din Sîg a fost arestat. Decizia Tribunalului Sălaj este definitivă!

by Eduard FARCAS
0 comment 7.4K views
A+A-
Reset

În vârstă de doar 18 ani, O. Andreas a provocat moartea tânărului Alex Ispas de doar 23 de ani. A fost arestat la domiciliu însă acesta a vrut apoi să fie liber. Judecătorii nu au fost astăzi de acord cu adolescentul astfel că au dispus arestarea lui până la data de 1 februarie


O. Andreas s-a urcat băut şi fără a deţine permis de conducere – în a doua noapte de Crăciun – la volanul maşinii pe care a primit-o de la părinţi după ce s-a chefuit bine în discoteca din Sîg. A urmat apoi tragedia. Într-un moment de neatenţie a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un grup de trei tineri. Alex Ispas din comuna Valcău de Jos a murit la scurt timp, iar alţi doi adolescenţi au fost răniţi.

În ziua tragediei, poliţiştii l-au reţinut pe acesta pentru 24 de ore, ca mai apoi instanţa să decidă arestarea adolescentului la domiciliu. Acesta a făcut recurs, la fel şi procurorii care investighează cazul.

Judecătorii Tribunalului Sălaj s-au pronunţat astăzi la recurs. Au respins cererea adolescentului de a fi liber şi au admis cererea procurorilor, astfel Andreas va sta în arest până pe 1 februarie. Decizia nu mai poate fi atacată cu recurs.


Referitor la soluţia din dosarul  2541/309/2017 din data de 03.01.2017 vă comunicăm următoarele:

–          Admite contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei.

–          Desfiinţează hotărârea atacată şi solutionând cauza, admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei , dispune arestarea preventivă a inculpatului O.A.A., pe o durată de 30 de zile, de la 3 ianuarie 2018 până la 1 februarie 2018 inclusiv şi totodată dispunându-se emiterea mandatului de arestare preventivă.

–          Definitivă”, ne-a transmis purtătorul de cuvânt al Tribunalului Sălaj


 

You may also like

Leave a Comment