Responsive Menu
Add more content here...


Artificiile de Revelion în Zalău – prima dezamăgire a anului 2018!

by Eduard FARCAS
0 comment 1.9K views
A+A-
Reset

Mai mulţi zălăuani se plâng de faptul că deşi se aflau pe platoul de marmură din centrul oraşului, nu au prea văzut spectacolul luminilor pregătit special de primărie pentru că artificiile au fost lansate dintr-o zonă situată în spatele blocurilor turn. De cealaltă parte, viceprimarul Teodor Bălăjel susţine că problema a fost faptul că firma nu avea aviz ISU


Peste o sută de zălăuani s-au strâns în noaptea dintre ani pe platoul de marmură din faţa sediului Consiliului Judeţean Sălaj pentru a putea vedea focul de artificii.

După primele cinci minute din spectacolul luminilor, pe platou au mai rămas aproximativ 30 de persoane pentru că restul au plecat în alte părţi pentru a putea vedea artificiile. Asta s-a întâmplat deoarece au fost lansate de deasurpa Parcului Central, iar cele mai mutle nu ajungeau la o înălţime mare, iar vizibiltiatea a fost obturată de blocurile turn din zona centrală.

Viceprimarul Teodor Bălăjel ne-a explicat de ce s-a ajuns în această situaţie şi susţine că vinovaţi se fac cei de la firma de artificii pentru că nu aveau aviz PSI împotriva incnediilor ca să poată lansa jocul de lumini de pe Hotelul Porolissum sau de pe Casa de Cultură a Sindicatelor.


“Eu cred că artificiile s-au văzut bine pentru că am fost în zonă în noaptea dintre ani. E drept, au fost lansate de deasupra parcului pentru că firma nu avea aviz PSI împotriva incendiilor astfel că nu au putut fi lansate de pe Hotel Porolissum sau de pe Casa de Cultură a Sindicatelor aşa cum ne-am fi dorit. La anul vom face ceva mult mai grandios”, ne-a declarat vicepriamrul Zalăului, Teodor Bălăjel.


 

You may also like

Leave a Comment