Responsive Menu
Add more content here...


Elisabeta Lipă, președintele Agenției Naționale pentru Sport: “Naţionala de minifotbal a României a reuşit o performanţă incredibilă, care ne aduce multă bucurie tuturor!”

by Mircea ARDELEAN
0 comment 62 views
A+A-
Reset

Cea mai valoroasă canotoare a secolului XX, care acum ocupă funcţia de preşedinte – cu rang de secretar de stat – al Agenţiei Naţionale pentru Sport a primit azi delegaţia Federației Române de Minifotbal condusă de preşedintele Ioan Onicaș. Cu această ocazie, Elisabeta Lipă a felicitat Naţionala României, care sâmbătă seara a devenit în premieră campioană mondială la minifotbal

Doamna Elisabeta Lipă, președintele Agenției Naționale pentru Sport, a primit astăzi vizita reprezentanților Federației Române de Minifotbal – președintele Ioan Onicaș, Raoul Borșoș (membru al Comitetului Executiv) și Sorin Județ (Comisia Media) – care au adus la sediul ANS și marele trofeu al Campionatului Mondial de Minifotbal de la Ras al Khaimah, recent câștigat de Naționala României.

Preţiosul trofeu va fi prezentat în întreaga țară

Trofeul urmează să parcurgă un circuit prin întreaga țară, fiindu-le prezentat iubitorilor minifotbalului, dar și jucătorilor, în cadrul partidelor din Liga I, pentru a-i motiva să fie cât mai buni în continuare.

“𝐴𝑡̦𝑖 𝑟𝑒𝑢𝑠̦𝑖𝑡 𝑜 𝑝𝑒𝑟𝑓𝑜𝑟𝑚𝑎𝑛𝑡̦𝑎̆ 𝑖𝑛𝑐𝑟𝑒𝑑𝑖𝑏𝑖𝑙𝑎̆, 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑛𝑒 𝑎𝑑𝑢𝑐𝑒 𝑚𝑢𝑙𝑡𝑎̆ 𝑏𝑢𝑐𝑢𝑟𝑖𝑒 𝑡𝑢𝑡𝑢𝑟𝑜𝑟. 𝐸𝑠𝑡𝑒 𝑜 𝑚𝑎𝑟𝑒 𝑟𝑒𝑢𝑠̦𝑖𝑡𝑎̆ 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑠𝑝𝑜𝑟𝑡𝑢𝑟𝑖𝑙𝑒 𝑑𝑒 𝑒𝑐ℎ𝑖𝑝𝑎̆ 𝑟𝑜𝑚𝑎̂𝑛𝑒𝑠̦𝑡𝑖 𝑠̦𝑖 𝑣𝑎̆ 𝑑𝑜𝑟𝑒𝑠𝑐 𝑠𝑎̆ 𝑓𝑖𝑒 𝑢𝑟𝑚𝑎𝑡𝑎̆ 𝑑𝑒 𝑐𝑎̂𝑡 𝑚𝑎𝑖 𝑚𝑢𝑙𝑡𝑒 𝑚𝑜𝑚𝑒𝑛𝑡𝑒 𝑙𝑎 𝑓𝑒𝑙 𝑑𝑒 𝑓𝑟𝑢𝑚𝑜𝑎𝑠𝑒. 𝑆𝑢𝑛𝑡𝑒𝑡̦𝑖 𝑑𝑜𝑣𝑎𝑑𝑎 𝑐𝑎̆ 𝑝𝑎𝑠𝑖𝑢𝑛𝑒𝑎 𝑠̦𝑖 𝑚𝑜𝑡𝑖𝑣𝑎𝑡̦𝑖𝑎, 𝑎𝑙𝑎̆𝑡𝑢𝑟𝑖 𝑑𝑒 𝑡𝑎𝑙𝑒𝑛𝑡 𝑠̦𝑖 𝑚𝑢𝑛𝑐𝑎̆, 𝑑𝑎𝑢 𝑐𝑒𝑙𝑒 𝑚𝑎𝑖 𝑠𝑝𝑒𝑐𝑡𝑎𝑐𝑢𝑙𝑜𝑎𝑠𝑒 𝑟𝑒𝑧𝑢𝑙𝑡𝑎𝑡𝑒. 𝐴𝑡̦𝑖 𝑓𝑎̆𝑐𝑢𝑡 𝑐𝑎 𝑜 𝑙𝑢𝑚𝑒 𝑖̂𝑛𝑡𝑟𝑒𝑎𝑔𝑎̆ 𝑠𝑎̆ 𝑣𝑜𝑟𝑏𝑒𝑎𝑠𝑐𝑎̆ 𝑑𝑒𝑠𝑝𝑟𝑒 𝑅𝑜𝑚𝑎̂𝑛𝑖𝑎 𝑠̦𝑖 𝑜 𝑅𝑜𝑚𝑎̂𝑛𝑖𝑒 𝑖̂𝑛𝑡𝑟𝑒𝑎𝑔𝑎̆ 𝑠𝑎̆ 𝑣𝑜𝑟𝑏𝑒𝑎𝑠𝑐𝑎̆ 𝑑𝑒𝑠𝑝𝑟𝑒 𝑚𝑖𝑛𝑖𝑓𝑜𝑡𝑏𝑎𝑙 𝑠̦𝑖 𝑑𝑒𝑠𝑝𝑟𝑒 𝑠𝑝𝑜𝑟𝑡. 𝐹𝑒𝑙𝑖𝑐𝑖𝑡𝑎̆𝑟𝑖!” a declarat Elisabeta Lipă.

Elisabeta Lipă a primit un tricou cu toate semnăturile proaspeților campioni mondiali

Reprezentanții Federației i-au oferit președintelui ANS un tricou cu semnăturile tuturor jucătorilor, au relatat impresii de la Campionatul Mondial din Emiratele Arate Unite și amintiri legate de momentele de mare încărcătură trăite acolo, mai ales pe durata finalei.

Au fost aduse în discuție și aspecte legate de activitatea curentă și de provocările pe care le întâmpină zi de zi, precum și sacrificiile și eforturile făcute de toți cei implicați, de la nivelul jucătorilor, până la cel al conducerii federației, pentru atingerea acestui obiectiv major.

Sălăjeanul Ioan Onicaș – Fundamentul performanțelor, o bază piramidală la care s-a lucrat mult în ultimii ani

Președintele FRM – sălăjeanul Ioan Onicaș a vorbit despre preocuparea de a dezvolta în continuare minifotbalul, cu convingerea că baza piramidală la care s-a lucrat în ultimii ani a reprezentat fundamentul performanțelor.

Acesta a declarat că reușita din Emiratele Arabe Unite reprezintă o motivație în plus pentru câștigarea, anul viitor, a celui de-al șaptelea titlu continental.

Naționala de minifotbal, a doua reprezentativă a României ce cucerește un titlu mondial într-un sport de echipă, după Naționala masculină de handbal!

Vă reamintim că Naţionala de minifotbal a României a devenit sâmbătă campioană mondială, după ce a învins în finala mare puternica reprezentativă a Kazahstanului (scor 2 – 2, 12 – 11 după loviturile de departajare).

Este o performanţă uriaşă pentru sportul românesc, Naţionala de minifotbal fiind a doua reprezentativă a României, care cucereşte titlul mondial la un sport de echipă, după ce Naţionala masculină de handbal a cucerit patru titluri mondiale, în anii 1961, 1964, 1970 şi 1974!

You may also like

Leave a Comment