Responsive Menu
Add more content here...


Duş rece pentru SCM Zalău în amicalul cu Şoimii Lipova

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 34 views
A+A-
Reset

Gruparea de sub Meseş a primit cinci goluri de la gruparea arădeană, fără să reuşească să înscrie vreun gol. Este un duş rece care vine după patru victorii consecutive reuşit de zălăuani


SCM Zalău a început cantonamentul de la Băile Felix. Jucătorii aveau moral bun, mai ales că veneau după patru victorii consecutive în jocurile de pregătire. Băieţii lui Dorin Toma şi Alexandru Pop au ajuns luni la Băile Felix, iar în această dimineaţă au susţinut al cincilea meci de verificare.

Nu la Felix, ci la Arad, acolo unde pe Stadionul “Motorul” a întâlnit Şoimii Lipova, o formaţie de pe locul 3 din Seria a VIII-a, calificată deja în play-off.

Din păcate pentru echipa din Zalău, jocul cu Şoimii nu a decurs conform aşteptărilor. Ba mai mult, SCM a pierdut la scor. Echipa din Lipova a controla jocul şi a marcat gol după gol în poarta zălăuanilor, indiferent de portarul care s-a aflat între buturi.

Este un duş rece, care vine la mijlocul perioadei de pregătire. Pentru acest joc, antrenorul Dorin Toma nu a putut conta pe serviciile jucătorilor Alexandru Sorian, Sergiu Pop şi Adrian Şter, uşor accidentaţi după amicalul cu Progresul Şomcuta Mare.

“După o perioadă bună de pregătire la Zalău şi după patru victorii reuşite, a venit şi acest duş rece. Este un rezultat care nu ne scuteşte de orice comentariu, dar este bine că nu s-au accidentat jucătorii. Vom trece peste şi ne vom pregăti mai bine şi sperăm să avem şi prospeţimea de care avem nevoie. Este bine să ne aşezăm cu picioarele pe pământ. Am avut patru rezultate pozitive, o pregătire bună, dar fondul de oboseală se simte. Vom încerca să reglăm anumite aspecte care nu au mers. Vom lucra la prospeţimea echipei să ne apropiem de ceea ce este nevoie pentru primul joc oficial din campionat”, ne-a spus Dorin Toma.

După acest joc, SCM Zalău s-a întors în cantonamentul de la Băile Felix, acolo unde vor continua pregătirea până pe 25 februarie.

Următorul meci amical pe care-l va susţine echipa pregătită de Dorin Toma va fi contra celor de la Luceafărul Oradea, sâmbătă.

Şoimii Lipova – SCM Zalău 5 – 0 (3 – 0)

SCM Zalău: Alexandru Gudea (’46 Andrei Pop, ’70 Bogdan Miron) – Răzvan Dulap, Bogdan Şandru, Vlad Motroc, Alexandru Mare, Adrian Mmicaş, Mihai Forna, Sebastian Culda, Raul Stanciu, Cosmin Meşter şi Andrei Haţiegan. Au mai intrat: Ionuţ Ilieş, Mihai Onicaş, Iustin Ardelean, Florin Pop, Vadim Calugher, Logon Romaric, Bogdan Forna, Sebastian Nicoraş şi Răzvan Rotea. Antrenor: Dorin Toma

You may also like

Leave a Comment