Responsive Menu
Add more content here...


DRAMATIC. SCM Zalău a ratat promovarea în Liga a II-a, după ce a primit gol în ultima secundă! FOTO-VIDEO

by Cristian MOLDOVAN
1 comment 12 views
A+A-
Reset

Zălăuanii au condus cu 1 – 0 după golul reuşit de Mihai Onicaş, însă, în ultima secundă a meciului, Unirea Dej a dat lovitura pe Municipalul din Zalău şi a promovat în Liga a II-a, în dauna formaţiei de sub Meseş


De 16 ani aşteaptă zălăuanii să vadă din nou fotbal din liga secundă sub Meseş. SCM Zalău a avut o şansă uriaşă să le îndeplinească dorinţa iubitorilor de fotbal din municipiu, însă, a ratat-o în ultima secundă a returului cu Unirea Dej.

După 0 – 0 în tur, SCM pleca cu prima şansă la promovare, însă tânăra formaţie din Dej nu era pregătită să renunţe.

Miza a fost uriaşă, iar asta s-a văzut în special în prima parte, când cele două echipe mai mult s-au tatonat. Deşi Unirea Dej a avut posesie mai bună, ocaziile importante au lipsit la ambele porţi. Au fost câteva şanse de ambele părţi, dar nimic periculos.

În partea secundă, SCM Zalău a intrat mai bine în joc, iar Sergiu Pop, Mihai Forna, Răzvan Dulap sau Vadim Calugher l-au pus la încercare pe portarul Dejului, dar fără efect.

Minutul 60 avea să aducă fericirea în tabăra gazdelor, după o centrare a lui Logon Romaric, mingea a ajuns la Sergiu Pop care a reluat din foarfecă, iar mingea a fost trimisă în plasă de Mihai Onicaş, cu o lovitură de cap, spre entuziasmul celor prezenţi în tribune sau în jurul gardului Stadionului.

Pentru SCM Zalău a urmat un uşor pas înapoi, astfel că Unirea s-a năpustit în atac, în timp ce gazdele sperau să dea lovitură de graţie pe contratac.

Aşa s-a jucat până la ultima fază.

În ultimul minut, Mihai Forna a comis un fault stupid în apropierea careului, iar dejenii nu puteau cere mai mult de atât la ultima fază a meciului, decât o ultimă şansă, o ultimă şansă de a înscrie şi de a reuşi promovarea în Liga a II-a.

Şi au reuşit. Dejenii au profitat de şansa primit şi au reuşit să înscrie la ultima secundă a meciului.

Supărarea a fost mare la Zalău, iar la final, gazdele au reproşat centralului faptul că a prelungit prea mult partida. De la margine s-au arătat 4 minute de prelungiri, iar golul Dejului a venit în minutul 90+6…

Totul s-a terminat cu o bătaie generală, după care a urmat festivitatea de premiere.

Dejul promovează în Liga a II-a, în timp ce SCM Zalău trebuie să strângă rândurile şi să o ia de la capăt…


SCM Zalău – Unirea Dej 1 – 1 (0 – 0)

Au marcat: Mihai Onicaş (’60), respectiv Marius Cătinean 90+6′

SCM Zalău: Bogdan Miron – Răzvan Dulap, Cristin Jalbă, Bogdan Vișan, Florin Pop, Mihai Onicaș, Vadim Calugher, Mihai Forna, Romaric Logon, Mihai Petra și Sergiu Pop. Au mai evoluat: Sebastian Duma, Sebastian Culda şi Kis Lorant. Rezerve: Andrei Pop, Tudor Mare – Iustin Ardelean, Alexandru Jula Denis Cubaș şi Dănuț Cozma. Antrenori: George Zima (principal) și Alexandru Pop (secund)

Unirea Dej: Raul Papp – Alex Blaj, Mihai Kereki, Ionuț Rus, Denis Roș, Florin Blaj, Adrian Pop, Marius Cătinean, Ionuț Frăsineanu, Angelo Cocian și Sebastian Serediuc. Rezerve: Ștefan Georgescu – Virgil Sabo, Andrei Peter, Bogdan Pop, Alexandru Papp, Tudor Vomir, Dorin Fărcaș, Cristian Chira și Andrei Pop. Andrenori: Dragoș Militaru. Secund: Eusebiu Șuvagău

You may also like

1 comment

Florin 29 May 2021 - 22:20

Dacă la Dej Andrei Moroiță – Ploieşti, a fost imparțial, astăzi arbitrul Rareș George Vidican din Satu Mare a fost dejean. Acest lucru se vedea clar din faptul cum judeca fazele, faulturile comise si acordarea cartonaselor. Mai mult oaspeții au marcat golul egalării în min 90+6 deșii s-au acordat doar 4 minute de prelungiri(conf.ProSport) Nu sunt sălăjan, nici cel puțin din împrejurimi, deci sunt neutru, dar am văzut ambele jocuri ale Zalăului și îmi pare rău că datorită …, nu ați promovat. Vă doresc ca pe viitor să aveți mai mult noroc.

Reply

Leave a Comment