Responsive Menu
Add more content here...


Doru Meseşan, “războinicul” de la EXATLON, premiat de primarul Jiboului

by Călin ONICAŞ
0 comment 35 views
A+A-
Reset

Jibouanul – devenit celebru după reality-showul de la Kanal D – a fost primit oficial la sediul Primăriei Jibou de autorităţile locale din micuţul oraş de pe Someş. Cu această ocazie, primarul Dan Ghiurco i-a acordat o distincţie specială


Unul dintre remarcaţii din sezonul 2 al cunoscutului reality-show la Kanal D a fost Doru Meseşan.

Jibouanul în vârstă de 35 de ani a fost unul dintre cei mai buni participanţi din echipa “Războinicilor”, ajungând în fazele finale de la EXATLON.

Pentru participarea sa la celebrul show, el a fost premiat la finalul anului trecut de Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Sălaj, în cadrul festivităţii de premiere “Laureaţii Anului Sportiv 2018 în judeţul Sălaj”!

Pentru prestaţia sa de la Exatlon, dar şi promovarea imagini micuţului oraş de pe Someş, Doru Meseşan a fost premiat recent şi de autorităţile locale din Jibou.

Astfel, în cursul zilei de joi, “războinicul” a fost primit de edilul Dan Ghiurco la sediul Primăriei, iar cu această ocazie a primit o distincţie specială.

“Am fost plăcut surprins de gestul domnului primar. Am fost foarte bucuros pentru diploma și aprecierile primite de la dânsul. Primarul Dan Ghiurco este un mare susținător al sportului din Jibou şi acest lucru mă bucură, având în vedere că şi eu sunt implicat în fenomenul sportiv. Cu această ocazie, chiar vreau să îi mulţumesc pentru tot ceea face în oraşul nostru”, a declarat Doru Meseşan pentru Ştiri din Sălaj.

De cealaltă parte, primarul Dan Ghiurco a punctat: “I-am înmânat sportivului Doru Meseșan o plachetă în semn de recunoștință pentru rezultatele și imaginea bună adusă orașului nostru în urma participării la reality show-ul Exatlon România”.

#DanGhiurco #DoruMesesan #ExatlonRomania

Cu această ocazie, l-am întrebat pe”războinicul” din Jibou dacă participarea de la EXATLON i-a schimbat modul de viaţă.

“Da. Cu siguranță, a fost o experiență de neuitat unde am luptat pâna la capăt şi mi-am îndeplinit obiectivul de a ajunge în play-off. Această performanţă a fost realizată într-un duel cu sportivi de performanță, cu rezultate olimpice și medaliați mondiali și europeni! Când lupți alături de așa oameni – cu siguranță – vezi altfel viaţa. Pe perioada showului, am învăţat cum să creşti din punct de vedere sportiv de la o zi la alta, dar adevăratul război a fost cel psihologic. Acolo, într-o singură zi, treci prin 10 stări diferite. A fost foarte dificil, dar tot atât de palpitant şi spectaculos. Ce se vede la televizor e una acolo, iar acolo altfel. E e greu, obositor, cald, umiditate maximă, mâncare puţina și riscul de accidentare la fiecare pas al traseelor. Însă, acesta este farmecul de la Exatlon!”, ne-a menţionat Doru.

Povestea showului de la Kanal D, dar şi trăirile lui Doru Meseşan de-a lungul concursului desfăşurat în Republica Dominicană, le veţi putea vedea într-un amplu reportaj cu Doru Meseşan pe site-ul nostru, dar şi în paginile ziarului Sportul Sălăjean.

You may also like

Leave a Comment