Responsive Menu
Add more content here...


Dorin Toma nu îşi pierde speranţa în lupta pentru play-off. “Încă nu este nimic pierdut”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 21 views
A+A-
Reset

Deşi SCM Zalău este tot pe locul 5, iar diferenţa de recuperat până la Someşul Dej s-a mărit la 6 puncte, antrenorul încă mai are speranţe că echipa sa poate prinde faza superioară a campionatului

Etapele trec, iar şansele lui SCM Zalău de a prinde play-off-ul se reduc considerabil. După remiza cu liderul Minaur Baia Mare, gruparea de sub Meseş s-a îndepărtat de Someşul Dej, care a câştigat cu CFR Cluj II. În aceste condiţii, SCM Zalău are de recuperat 6 puncte până la locul 4, ultimul ce duce în play-off.

“De când am venit la Zalău ştiam că este greu să prindem play-off-ul.Trebuia să câştigăm toate jocurile şi să aşteptăm paşi greşiţi ai adversarilor. Nu am fost la mâna noastră şi tot timpul a trebuit să aşteptăm paşi greşiţi ai adversarilor. Din păcate parcursul celor de la Someşul Dej, cu victoria de la Baia Mare, cu victoria din prelungiri de la Şimleu, ne-a dat şi nouă planurile peste cap. Nici noi nu am avut parcursul pe care l-am fi dorit şi am pierdut cu Şomcuta, dar  şi derby-ul cu Şimleul”, ne-a declarat Dorin Toma.

Au mai rămas doar cinci runde din sezonul regulat, însă antrenorul Dorin Toma nu îşi pierde speranţa şi încă speră că SCM Zalău poate prinde primele patru locuri.

Pentru a reuşi calificarea în play-off, formaţia zălăuană are nevoie de un parcurs “ceas” în cele cinci etape, dar trebuie să aştepte mai mulţi paşi greşiţi ai grupării din Dej, cu care SCM are şi meci direct, în primăvară, în penultima etapă, la Zalău.

Încă nu este nimic de pierdut, se mai pot întâmpla multe. Chiar dacă mai avem de jucat în acest an cu două echipe de pe podium, noi avem încredere şi ne dorim să câştigăm ambele jocuri. Acesta este lotul, cu el trebuie să mergem până în iarnă. Apar accidentări, suspendări şi până acum au plecat patru jucători de când am venit eu”, spune Dorin Toma.

SCM Zalău mai are de jucat în acest an, în deplasare la Lotus Băile Felix şi acasă cu CAO Oradea, iar în primăvară urmează să mai joace cu CFR Cluj II, Someşul Dej şi Luceafărul Oradea.

De cealaltă parte, Someşul Dej are un program mult mai uşor. În ultimele două etape din acest an va evolua în deplasare la CSM Satu Mare şi Luceafărul Oradea, iar în primăvară va disputa două partide acasă, cu Progresul Şomcuta Mare şi Sportul Şimle, iar în deplasare la SCM Zalău. În tur, Someşul Dej a câştigat cu 2 – 0 partida de pe teren propriu contra lui SCM Zalău.

You may also like

Leave a Comment