Responsive Menu
Add more content here...


Dorin Toma: “Îmi doresc ca victoria să fie un restart pentru SCM Zalău”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 13 views
A+A-
Reset

Antrenorul de la SCM Zalău s-a declarat mulţumit de rezultat, dar şi de jocul echipei în repriza secundă, când formaţia zălăuană a avut puterea să întoarcă tabela de la 0 – 2 şi să câştige cu 3 – 2. Dorin Toma recunoaşte că de partea echipei sale a fost şi norocul, având în vedere SCM s-a impus în ultima secundă.

SCM Zalău este în viaţă după victoria dramatică cu CSM Satu Mare. Condusă cu 2 – 0 până în minutul 82, SCM Zalău a avut puterea să întoarcă spectaculos tabela pe final, reuşind să câştige în ultima secundă.

Victoria obţinută cu noroc era vitală, în condiţiile în care gruparea de sub Meseş trebuie să recupereze puncte până să revină în obiectiv.

“A fost un joc frumos, dar pentru noi nu a fost deloc liniştit. Un meci cu două reprize diametral opuse, pe care l-am controlat în mare în parte, dar din păcate, greşelile mari pe care le-am făcut ne-au costat. Am revenit de la 0 – 2 şi nu pot decât să-i felicit pe jucători pentru atitudinea şi determinarea care au avut-o în a doua repriză. Au crezut în şansa noastră până la final. Am avut noroc, dar până acum am avut şi ghinion şi am pierdut multe meciuri pe final. Îmi doresc ca această victorie să fie un restart, iar echipa să joace de acum înainte cum a jucat în repriza a doua”, ne-a declarat Dorin Toma.

Cu victoria obţinută sâmbătă, SCM Zalău a mai redus din diferenţa de puncte până la locul 4. Până la ultima poziţie ce duce în play-off, formaţia zălăuană are de recuperat 4 puncte, în ultimele şapte etape din sezonul regulat.

“Nu urmărim ce fac celelalte echipe. Ne interesează ce facem noi. Să creştem de la săptămână la săptămână şi cel mai important ca noi să ne câştigăm jocurile. Am avut acel accident cu Progresul Şomcuta, unde am pierdut 3 puncte importante, dar ne concentăm ce avem de făcut noi. Ce fac celelalte echipe este problema lor. Vom vedea la final unde ne vom afla când se va trage linie”, spune antrenorul.

You may also like

Leave a Comment