Responsive Menu
Add more content here...


Doi jucători cu meciuri în Liga a III-a, transferaţi de Rapid Jibou. Unul vine de la liderul CAO Oradea!

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 29 views
A+A-
Reset

Pentru a doua parte de campionat, gruparea de pe Someş îşi întăreşte semnificativ lotul. După ce l-a transferat pe Bogdan Ciaca, formaţia jibouană şi-a mai asigurat serviciile lui Sebastian Duma şi Flaviu Porumb. Duma a jucat ultima dată la SCM Zalău, în timp ce Flaviu Porumb revine la Rapid Jibou de la liderul CAO Oradea

Rapid Jibou a început anul în forţă şi a fost activă pe piaţa transferurilor. Din primele zile ale anului 2022 a anunţat transferul lui Bogdan Ciaca, care în sezonul trecut a jucat în Liga a III-a cu Sportul Şimleu, dar gruparea de pe Someş a căutat şi alte întăriri.

Campioana Sălajului şi-a mai asigurat serviciile a doi jucători care au evoluat în Liga a III-a. În a doua parte de campionat, la Rapi Jibou vor evolua Sebastian Duma şi Flaviu Porumb. Duma a jucat ultima dată pentru SCM Zalău, în timp ce Flaviu Porumb revine la Jibou de la liderul Seriei a X-a din Liga a III-a, CAO Oradea.

Porumb a jucat câteva meciuri în Liga a III-a pentru CAO, iar într-un joc din Cupa României a marcat un gol spectaculos în poarta lui “U” Cluj.

Sebastian Duma a debutat în Liga a III-a la FC Zalău. A mai trecut pe la Atletic Zalău, Unirea Dej, Unirea Mirşid şi SCM Zalău, în timp ce Flaviu Porumb a mai jucat în Liga a III-a atât cu CAO Oradea, cât şi cu Luceafărul Bălan.

În Liga a IV-a din Sălaj, Flaviu Porumb a jucat la Dumbrava Gîlgău, dar şi la Rapid Jibou.

Deocamdată, singura plecarea din lotul Jiboului este Răzvan Birta care va ajunge la Someşul Someş-Odorhei.

“Am avut o discuţie cu ei şi vor veni să ne ajute în a doua parte a sezonului. Sunt jucători cu experienţă în Liga a III-a, care cu siguranţă vor aduce un plus la echipă. Ne-am propus ca în această iarnă să ne întărim lotul în vederea barajului de promovare. Dacă va mai fi nevoie, înainte cu şase etape de finalul campionatului vom mai face unul, maxim două transferuri”, ne-a declarat antrenorul de la Rapid Jibou, Florin Morar.

You may also like

Leave a Comment