Responsive Menu
Add more content here...


De la AS FC Chieşd, în Liga a III-a la Sportul Şimleu!

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 24 views
A+A-
Reset

Emanuel Seran, juniorul care a avut evoluţii bune în Liga a IV-a la Chieşd este în atenţia celor de la Sportul Şimleu. Jucătorul a fost la câteva antrenamente în toamnă la Şimleu şi se va prezenta la reunirea echipei din ianuarie

Încă din primul an de la promovare, Sportul Şimleu şi-a îndreptat atenţia spre jucătorii sălăjeni. Pe acest principiu merge în continuare gruparea de sub Măgură, care vrea să ofere şanse jucătorilor din Sălaj, care îşi doresc şi pot  să facă faţă nivelului în Liga a III-a.

Un sălăjean care a intrat în atenţia Şimleului este Emanuel Seran, născut în 2003, care în tur a avut evoluţii bune în Liga a IV-a, la AS FC Chiedş. El a fost deja la câteva antrenamente în toamnă sub comanda lui Dacian Nastai, urmând să se prezinte la reunirea lotului din luna ianuarie.

“Intenţionăm să transferăm jucători tineri, în special din judeţul Sălaj, care şi-au manifestat intenţia de a face pasul la Liga a III-a. Emanuel Seran  a fost la câteva antrenamente cu noi şi a fost evaluat de antrenor. Va veni în pregătire din luna ianuarie. Noi ne dorim să oferim o şansă sălăjenilor să poată juca şi la un alt nivel. De aceea ar fi bine ca SCM Zalău să promoveze în Liga a II-a, pentru a avea o şansă sălăjenii să joace la nu nivel mai ridicat, iar Şimleul să fie prima rampă de lansare”, ne-a declarat Ioan Gurzău.

You may also like

Leave a Comment