Responsive Menu
Add more content here...


Cu banii primiţi de la Consiliul Judeţean, AJF Sălaj pune un mare accent pe copii şi juniori

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 20 views
A+A-
Reset

“Este foarte important să investim în acest segment. Vrem să stimulăm echipele din Liga a IV-a şi Liga a V-a să îşi formeze o grupă sau două de copii”, a spus Daniel Sabou în cadrul Adunării Generale

Anul trecut, fotbalul mic din Sălaj a fost ajutat de către Consiliul Judeţean Sălaj, care a alocat pentru această activitate 250.000 de lei. Toate echipele de seniori şi juniori au primit mingi şi echipamente sportive, iar forul condus de Daniel Sabou speră să atragă fonduri şi în 2022. În faţa membrilor afiliaţi, preşedintele a ţinut să precizeze că AJF Sălaj va pune un accent tot mai mare pe investiţiile în copii şi juniori.

Sunt convins că şi în 2022 vom derula acest proiect împreună cu Consiliul Judeţean Sălaj. O să ne implicăm foarte mult pe copii şi juniori. Ştiţi foarte bine că dacă nu investim la copii şi juniori, nu vom  avea echipe la Liga a V-a, nici la Liga a IV-a, nici , nici în primele trei ligi, dar nici loturi naţionale. Este foarte important să investim în acest segment. Vrem să stimulăm echipele din Liga a IV-a şi Liga a V-a să îşi formeze o grupă sau două de copii. Noi AJF Sălaj venim în sprijinul lor şi le oferim echipamente şi mingi. Nu cred că într-o comună nu se găsesc 15 copii ca să se mai formeze o grupă de juniori”, a spus Daniel Sabou în cadrul Adunării Generale.

Preşedintele a precizat că AJF vrea să crească nivelul de la copii şi juniori şi să înfiinţeze trei competiţii noi, campionate pentru categoria U9, U8 şi U7.

You may also like

Leave a Comment