Responsive Menu
Add more content here...


CSM Sighetu Marmaţiei, adversara Jiboului la barajul pentru Liga a III-a

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 26 views
A+A-
Reset

Dacă în Sălaj, campioana s-a aflat cu trei etape înaintea finalului de campionat, în Maramureş, câştigătoarea Ligii a IV-a s-a ştiut doar sâmbătă, după finala dintre CSM Sighetu Marmaţiei şi Lăpuşul Tg. Lăpuş. Echipa din Sighetu Marmaţiei s-a impus cu 2 – 1 şi va juca barajul pentru Liga a III-a cu Rapid Jibou, pe 18 şi 25 iunie

Aşa cum era de aşteptat, CSM Sighetu Marmaţiei a devenit adversara celor de la Rapid Jibou, în barajul pentru Liga a III-a.

Dacă în Sălaj, câştigătoarea Ligii a IV-a s-a aflat cu trei etape înaintea finalului de campionat, în Maramureş, câştigătoarea Ligii a IV-a s-a ştiut doar sâmbătă, după finala dintre CSM Sighetu Marmaţiei şi Lăpuşul Tg. Lăpuş.

Liga a III-a cu Rapid Jibou. Meciul tur este programat sâmbătă, 18 iunie, de la ora 18.00, la Jibou, în timp ce returul are loc pe 25 iunie, la Sighetu Marmaţiei.

Minaur Baia Mare. În lotul maramureşenilor se află mai mulţi jucători cu experienţă, care au mai evoluat din Liga a III-a. Doi dintre ei au jucat pentru echipe din Sălaj în sezonul trecut, Andrei Şumlea (SCM Zalău) şi Gabriel Caba (Sportul Şimleu).

You may also like

Leave a Comment