Responsive Menu
Add more content here...


CS Barcău Nuşfalău şi-a întărit lotul şi are planuri îndrăzneţe în noul campionat al Ligii a IV-a 

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 34 views
A+A-
Reset

După ce în conducerea echipei a revenit Robert Goie, echipa de pe Valea Barcăului a înregistrat achiziţii importante pentru noul sezon. Pe lista de transferuri se află şi Marius Leitan, fostul căpitan al Şimleului sau Cristian Ţurcaş, campion cu Rapid Jibou 

Dacă la juniori a dominat ani la rând campionatul şi a devenit de 11 ori campioana Sălajului, CS Barcău Nuşfalău a rămas datoare fanilor cu echipa de seniori, care a cam bătut pasul pe loc în ultimii ani. Şi în campionatul trecut, CS Barcău Nuşfalău a ratat prezenţa în play-off şi s-a clasat doar pe locul 7, însă noul sezon va fi abordat cu ambiţii mult mai mari.

În conducerea echipei a revenit Robert Goie care va ocupa funcţia de director sportiv. Odată cu venirea sa la echipă au fost bifate mai multe achiziţii importante, iar la Nuşfalău au ajuns jucători cu experienţă, chiar şi la nivel de Liga a III-a.

Transferul verii este fără doar şi poate Marius Leitan, fostul căpitan de la Sportul Şimleu, care în ultimele două sezoane a bifat peste   35 de meciuri în Liga a III-a. De la Rapid Jibou, conducerea de la Nuşfalău l-a transferat pe Cristian Ţurcaş, care în sezonul trecut a cucerit eventul cu gruparea de pe Someş.

Deşi are peste 40 de ani, un transfer important este şi Cosmin Sabou, cel care în ultimii ani a fost un jucător de bază la echipele din Liga a IV-a la care a jucat.

Formaţia antrenată de Adrian Damian şi Ciprian Grecu s-a întărit şi în poartă, unde l-a adus pe portarul Vlad Bonţe de la Luceafărul Bălan. De la Chieşd a venit atacantul Andrei Chiş, iar lista achiziţiilor îi mai cuprinde pe Andrei Sezgin şi Paul Şanta. Totodată, CS Barcău Nuşfalău a mai obţinut prelungirea împrumuturilor lui Olimpiu Ardelean şi Daniel Gut, de la Sportul  Şimleu.

“Mă bucur că domnii Damian şi Grecu s-au gândit şi au apelat la mine, deoarece la precedenta mea experienţă la Nuşfalău pandemia ne-a încurcat planurile. Am transferat câţiva jucători cu experienţă pentru acest nivel, iar alături de restul băieţilor care au fost şi sezonul trecut ne dorim să formăm un lot cât mai competitiv. Nu ne propunem din start planuri măreţe, însă cu siguranţă Barcău Nuşfalău va fi o nucă tare în noul sezon”, ne-a declarat Robert Goie.

În prima etapă din noul campionat al Ligii a IV-a, CS Barcău Nuşfalău a debutat cu o victorie şi a câştigat cu 10 – 0 partida cu Sportul Şimleu II.

You may also like

Leave a Comment