Responsive Menu
Add more content here...


Crăciun sumbru pentru un grup de tineri din Sălaj. Băut și fără carnet, un băiat de 18 ani a ucis un om și a rănit grav alți doi

by Călin ONICAŞ
0 comment 20.2K views
A+A-
Reset

Marți dimineața, în jurul orei 4.30, în comuna Sîg, autoturismul unui tânăr teribilist din comuna Chieșd a spulberat cu grup de tineri care veneau de la discoteca din localitate. Din păcate, o persoană nevinovată în vârstă de 23 de ani din comuna Valcău de Jos a decedat, iar doi tineri din orașul Șimleu Silvaniei au ajuns la spital


Accident grav în a doua zi de Crăciun în judeţul Sălaj, mai exact în noaptea de luni spre marți, la ora 4.30.

Băut bine, un adolescent de 18 ani din comuna Chieşd a urcat la volan, deşi nu deţinea nici carnet de conducere!? Pe Drumul Județean 191D, pe raza localităţii Sîg, autoturismul condus de acesta a lovit din spate un grup de tineri care se întorceau de la clubul din localitate.

Nefericitul eveniment s-a soldat cu decesul unui tânăr în vârstă de 23 de ani din comuna Valcău de Jos, dar şi cu rănirea a doi tineri de 17, respectiv 18 ani, din Şimleu Silvaniei, care au ajuns la spital.

Ca urmarea impactului, autoturismul s-a răsturnat în afara părții carosabile.  Şoferul de ocazie nu a fost rănit, dar la testarea cu alcooltestul, tânărul din comuna Chieşd avea o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat!

„Un adolescent de 18 ani conducea un autoturism pe Drumul Județean 191D, iar la un moment dat a lovut trei tineri care se deplasau în aceeași direcție de mers. După impact, autoturismul condus de acesta s-a răsturnat în afara părții carosabile. Evenimentul s-a soldat cu decesul unui tânăr de 23 de ani și rănirea altor doi. Rezultatul alcolemiei șoferului a fost de 0,80mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificărilor, polițiștii au escoperit că tânărul nici nu deținea permis de conducere. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a spus Maria Cristea, purtătorul de cuvânt de la IPJ Sălaj.

Conform unor surse, tinerii spulberaţi de autoturism ieşiseră de la discoteca din Sîg şi mergeau spre maşină, în dorinţa de a merge spre casă. Din păcate, unul dintre ei nu va mai ajunge niciodată acolo.

Alex Ispas  cel care în luna august împlinise doar 23 de ani, s-a stins din viaţă nevinovat. Destinul a fost prea crunt pentru tânărul din comuna Valcău de Jos, cel care lucra de câţiva ani în Italia.

Poreclit “Flexul” de prieteni şi apropiaţi, sălăjeanul venise acasă de doar câteva zile pentru a petrece Sărbătorile de Iarnă în sânul familiei…

Dumnezeu să îl odihnească în pace.

You may also like

Leave a Comment