Responsive Menu
Add more content here...


Claudiu Cornaci, prezent pe teren la un meci organizat în memoria lui Martin Tudor

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 11 views
A+A-
Reset

Fostul portar al Stelei a fost comemorat joi, la Drăgăşani, în cadrul unui eveniment sportiv la care au participat foştii săi colegi de la Steaua Bucureşti, dar şi foştii colegi de la Olimpia Satu Mare. Între aceştia s-a aflat şi zălăuanul Claudiu Cornaci, care a fost coleg cu Martin Tudor la Olimpia, în perioada 1997 – 1999

Martin Tudor a fost comemorat joi, 2 septembrie, la Drăgășani, în cadrul unui eveniment sportiv organizat sub forma unui meci fotbal intitulat Steaua Fantastică vs. Prietenii lui Martin Tudor.

Foşti jucători ai Stelei din perioada „UEFAntastică” au fost invitați să participe în cadrul acestui eveniment, iar pe teren au putut fi văzuţi Adrian Neaga, Florin Lovin, Sorin Ghionea, Iulian Miu, Dorin Goian, Petre Marin, Florentin Dumitru și Daniel Oprița.

La meciul organizat la Drăgaşani au fost prezenţi şi foşti jucători de la Olimpia Satu Mare, club pentru care Martin Tudor a jucat în anii 90.

Steaua Fanastică vs Prietenii lui Martin Tudr au fost cele două combatante care au jucat în memoria fostului portar. În echipa prietenilor lui Martin Tudor s-a aflat şi zălăuanul Claudiu Cornaci. Antrenorul de la juniorii lui SCM Zalău a fost coleg cu Martin Tudor în perioada 1997 – 1999 la Satu Mare. Între cei doi a fost o relaţie apropiată de prietenie, iar în anul 2001, Martin Tudor avea să devină naşul de cununie a lui Claudiu Cornaci.

La Drăgăşani au mai fost prezenţi foşti jucători de la Olimpia, Ovidiu Suciu, Dorin Ţuţuraş, Stelian Farcău, Sorin Iodi, Iulian Roşoagă, Adrian Dulcea, Cristian Lupuţ sau Ciprian Mozacu.

Fostul portar al Stelei, Martin Tudor, a murit anul trecut la doar 43 de ani în urma unui infarct.

Martin Tudor a cucerit trei trofee în România, toate cu Steaua București: două titluri de campion (2000-2001 și 2004-2005) și o Supercupă a României (2000-2001).

You may also like

Leave a Comment