Responsive Menu
Add more content here...


Cine intră în cursa pentru funcţia de director la SCM Zalău

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 18 views
A+A-
Reset

Concursul organizat de Primăria Zalău pentru funcţia de director la SCM Zalău va avea un singur candidat. Până ieri când a fost data limită pentru depunerea dosarelor, la examen s-a înscris doar Doru Ţârle, cel care ocupă şi în prezent această funcţie

Postul de director la SCM Zalău a fost scos la concurs de către Primăria Municipiului Zalău, examenul urmând să aibă loc în data de 31 mai.

Până ieri, 18 mai, a fost termenul limită pentru depunerea dosarelor de către cei interesaţi pentru acest post. În cursă a intrat doar un singur candidat. Este vorba de Doru Ţârle, cel care din vara anului 2019 ocupa aceast funcţie prin detaşare.

Concursul pentru ocuparea postului vacant constă în trei eape succesive. Selecţia dosarelor de înscriere se va desfăşura în maximum 2 zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunere a dosarelor, respectiv 23.05.2022, proba scrisă va avea loc în data de 31.05.2022, ora 10:00, iar interviul se va susţine într-un termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

Doru Ţârle vine din lumea sportului. În ultimii doi ani a ocupat funcţia de director la SCM Zalău, iar în perioada 2011 – 2016 a fost director executiv la CS Remat, respectiv Volei Municipal Zalău.

You may also like

Leave a Comment