Responsive Menu
Add more content here...


Chieşd şi Someşul Jibou, câştigătoarele ediţiei a II-a a Memorialului Marius Chechedi

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 721 views
A+A-
Reset

La finele săptămânii trecute, în sălile de sport din Jibou şi Someş Odorhei s-a desfăşurat a doua ediţie a Memorialului “Marius Chechedi”. Au fost 30 de echipe la start, împărţite în două categorii, Open şi Old boys. 18 echipe din Sălaj, 10 din Maramureş şi câte una din judeţele Cluj, respectiv Satu Mare s-au aflat la startul acestei ediţii. Competiţia a luat amploare în acest an şi a depăşit aşteptările tuturor atât ca organizare, cât şi din punct de vedere al numărului de echipe înscrise.

La Open s-au făcut grupe, după care echipele au avansat în fazele eliminatorii. Au fost meciuri frumoase, faze spectaculoase, goluri superbe şi partide decise la loviturile de departajare.

Una peste alta, la Open, marea câştigătoare a fost Chieşd, o echipă constantă, care din sferturi şi până în finala mare a câştigat toate meciurile în urma executării loviturilor de departajare.

La Old boys, Someşul Jibou a fost formaţia care a reuşit să se impună şi să obţină trofeul.

Organizatorii au acordat şi premii individuale la finalul turneului, atât la Open, cât şi la Old boys. La festivitatea de premiere au fost prezenţi Ioan Onicaş – preşedintele Federaţiei Române de Minifotbal, dar şi Vlad Paşcalău – viceprimarul oraşului Jibou.

“A doua ediție a “Memorialului Marius Chechedi” s-a încheiat la Jibou cu gala de premiere a echipelor câștigătoare, la care am avut onoarea de a participa alături de președintele Federației Române de Minifotbal, Ioan Onicas dar și a familiei Chechedi, greu încercată de pierderea lui Marius. În competiție s-au înscris 30 de echipe, iar scopul acesteia a fost de a aduce un omagiu celui care ne-a fost prieten, coechipier și camarad, Marius Chechedi, care mult prea devreme a părăsit această lume, în urma unui tragic accident de circulație produs în anul 2017.

Îi felicit pe această cale pe organizatori, colegii mei din echipa Generația ’94, Asociatiei Tinerilor Sălăjeni și în special pe Vlad Ortelecan, împreună au dovedit încă o dată că prietenia trece dincolo de moarte și care și-au dorit să-și amintească de fostul lor coleg, printr-un gest caritabil, deoarece sumele strânse vor fi donate unor familii aflate intr-o situatie grea!

Sunt profund convins că Marius, privindu-ne de undeva din ceruri, este mândru de ceea ce am realizat astăzi. Gesturile noastre de unitate și apreciere pentru cel absent reprezintă o formă de recunoaștere a importanței pe care oamenii dragi o au în viețile noastre.

În încheiere, aș dori să vă mulțumesc tuturor pentru că v-ați gândit la Marius și pentru că ați contribuit la succesul acestei competiții. Fie ca amintirea lui să continue să ne inspire și să ne motiveze în viitor”, a declarat Vlad Paşcalău.

You may also like

Leave a Comment