PNL: Vești bune – Programul Casa Verde Fotovoltaice, ediția 2023, va fi deblocat!

by Stirile din Salaj
0 comment 255 views
A+A-
Reset

Liberalii anunţă că, începând din data de 23 ianuarie, se deblochează Programul Casa Verde Fotovoltaice. Astfel, în cel mai scurt timp, 90.000 de gospodării din România vor beneficia de o factură mai mică pentru curentul electric, producând, în același timp, energie curată, fără emisii și poluare

Ministrul Mediului a ţinut să îi anunţe cu bucurie pe toți beneficiarii înscriși în ediția de anul trecut a Programului “Casa Verde Fotovoltaice”, faptul că aplicația se va debloca începând de azi, 23 ianuarie, ora 10:00.

Conform acestuia, din acel moment, toți solicitanții care nu au selectat un instalator până la data suspendării Programului, au la dispoziție un termen de maximum 90 zile pentru selectarea unui instalator validat, prin intermediul aplicaţiei puse la dispoziție de #AFM.

Asta înseamnă că, în cel mai scurt timp, 90.000 de gospodării din România vor beneficia de o factură mai mică pentru curentul electric, producând, în același timp, energie curată, fără emisii și poluare.

“Dacă adăugăm cei aproximativ 100.000 de potențiali beneficiari din ediția din 2024 a programului, când avem un buget record de 2 miliarde lei, dar și alte programe de finanțare de la nivelul Guvernului, putem spune că, într-adevăr, 2024 va fi anul prosumatorilor în România”, a menţionat Mircea Fechet – ministrul Mediului.

You may also like

Leave a Comment