Responsive Menu
Add more content here...


Autovip Garden câştigă o nouă finală cu Dia Guard Divino

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 16 views
A+A-
Reset

După ce acum câteva luni a învins campioana Sălajului la Campionatul Regional de la Arad, formaţia şimleuană s-a impus în faţa celor de la Dia Guard Divino şi în finala Cupei Sălajului


Dia Guard Divino şi Autovip Garden, sunt echipele care domină minifotbalul sălăjean şi care în ultima perioadă şi-au cam împărţit trofeele.

Dia Guard a fost specialista ultimelor trei campionate din Liga 1 şi a câştigat titlul de campioană, însă două trofee destul de importante a reuşit şi Autovip, chiar în decursul acestui an.

Şi ambele au fost obţinute după două finale cu Dia Guard, mai întâi la Campionatul Regional de la Arad, iar acum la Cupa Sălajului.

La Categoria ELITĂ, cele două formaţii au defilat, iar în semifinale, Autovip a trecut cu 5 – 0 de Autoland Hosu, în timp ce Dia Guard Divino a reuşit o victorie şi mai clară cu Squadra Azzura. Finala a fost una disputată, cu momente bune pentru ambele echipe, dar prima repriză s-a terminat în avantaj pentru Autovip Garden, după reuşita lui Lupo Lorand.

În partea secundă, Dia Guard Divino a pus o presiune mai mare la poarta adversă şi în cele din urmă a reuşit să egaleze prin Ciprian Pavel. Scorul de 1 – 1 s-a menţinut până spre final, când Autovip a dat lovitura în minutul 47 prin Mihai Moş şi a câştigat o competiţie care îi dă un moral şi încredere pentru campionatul care tocmai a început.

Imediat după terminarea competiţiei – care a fost organizată de ACS Onix, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Sălaj – a avut loc şi festivitatea de premiere, iar toate echipele participante au primit mingi marca GIVOVA. S-au acordat şi diplome, iar finalistele au primit trofee, dar şi alte premii.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 26 septembrie.

You may also like

Leave a Comment