Responsive Menu
Add more content here...


APEL UMANITAR. Un băieţel de 5 anişori şi-a pierdut vederea din cauza unei tumori cerebrale şi are nevoie de ajutorul nostru

by Mihai POP
0 comment 17 views
A+A-
Reset

Nicolas este un băieţel din satul Doh care în urmă cu 8 zile a primit un diagnostic crunt – tumoare cerebrală. El are nevoie de un tratament costisitor în Germania. Părinţii nu au banii necesari, aşa că apelează la oamenii cu suflet mare care pot şi vor să-l ajute pe micul Nicolas


Din păcate, destinul nu a fost prea blând cu Nicolas, un băieţel în vârstă de numai 5 anişori, care în urmă cu 8 zile a fost diagnosticat cu tumoare cerebrală în formă accentuată.

Din cauza tumorii, recent, și-a pierdut vederea. Cu toate că, de anul trecut s-a început procesul de chimioterapie, boala nu a evoluat favorabil.

Nicolas are nevoie de un tratament costisitor în Germania (radioterapie cu protoni). Internauţii au sărit rapid în ajutorul băieţelului, iar pe facebook a fost creat un grup: “Împreună pentru Nicolas”.

“​Nicolas și-ar dori foarte mult să-și poată vedea din nou părinții și frățiorii. Fiecare contribuție înseamnă un pas spre salvarea lui Nicolas și o șansă a unui copil minunat. Vă îndemnăm să-l sprijiniți pe băiețelul Nicolas Andrei, fiecare cu cât poate donând în contul de euro sau lei”, este mesajul administratorilor grupului de facebook.

Băieţelul din comuna Măeriște are nevoie de suma de aproximativ 120.000 de euro pentru a urma tratamentul în Germania.

Oamenii cu suflet mare pot dona fie în contul deschis în lei fie în cel deschis în Euro, ambele deschise la BCR sucursala Şimleu Silvaniei pe numele mamei, Tele Florica Crina.

Contul în lei: RO14RNCB0220012375520001

Contul în euro: 2511A01012375520220 în EURO

De asemenea, grupul de pe facebook este destinat pentru licitații/vânzări/donații.

Banii pentru produsele/serviciile licitate/vândute merg direct în contul familiei. La fiecare licitație/vânzare trebuie postată dovada plății. Vă rugăm să ne ajutați să îi dăm lui Nicolas o șansă la viață! #faptebune

You may also like

Leave a Comment