Responsive Menu
Add more content here...


Agronova Dragu mai face o surpriză în Cupa României. REZULTATELE din sferturi

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 22 views
A+A-
Reset

După ce în optimi a trecut de AS Chieșd, formația din Liga a V-a a eliminat în sferturi o grupare și mai puternică din Liga a IV-a, reușind să câștige cu 4 – 3 duelul cu CS Barcău Nușfalău


Sferturile de finală ale Cupei României din Sălaj au programat duminică patru jocuri, în care au fost implicate și două echipe din Liga a V-a, AS Tihău și Agronova Dragu. Dacă echipa din Tihău a fost învinsă de Sportul Șimleu, Agronova Dragu a reușit din nou surpriza în această rundă și a eliminat o altă echipe de Liga a IV-a. După ce în optimi a trecut de AS Chieșd, gruparea din Dragu a eliminat în sferturi pe CS Barcău Nușfalău, o formație cu pretenții din Liga a IV-a.

Rapid Jibou a reușit scorul etapei din Cupă și a câștigat cu 11 – 1 în deplasarea de la Dumbrava Ciocmani, unde Ciprian Pavel a reușit nu mai puțin de 7 goluri.

Vicecampioana Dumbrava Gîlgău a avut mari emoții în deplasarea de la Ileanda, unde scorul după 90 de minute a fost 1 – 1. Același scor s-a menținut și după 120 de minute, astfel că s-a trecut la executarea loviturilor de la 11 m, unde Dumbrava a fost echipa mai precisă și a avut câștig de cauză.

Rapid Jibou, Dumbrava Gîlgău, Sportul Șimleu și Agronova Dragu sunt cele patru echipe calificate în semifinale, fază care se va disputa în primăvara anului viitor.

Rezultatele din sferturi:

Dumbrava Ciocmani – Rapid Jibou 1 – 11

AS Tihău – Sportul Șimleu 2 – 5

Agronova Dragu – Barcău Nușfalău 4 – 3!

AS Ileanda – Dumbrava Gîlgău 1 – 1, 6 – 7 d.l.d.

Sursa: AJF Sălaj Oficial 

 

Mai multe amănunte, în ediția tipărită a ziarului de miercuri, 28 august 

You may also like

Leave a Comment