Responsive Menu
Add more content here...


Adrian Şter nu mai continuă la SCM Zalău

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 23 views
A+A-
Reset

Atacantul a avut o perioadă de început foarte bună la clubul zălăuan. Însă, după ce a revenit după accidentarea suferită în octombrie, acesta nu a mai primit minute, iar la final de contract, cele două părţi au ales să continue pe căi separate


Adrian Şter a ajuns la Zalău în pauza de iarnă a sezonului 2021 – 2022. Atacantul a venit din postura de golgheter de la Ceahlăul Piatra Neamţ şi s-a impus ca titular sub comanda antrenorului de atunci, Dorin Toma. De altfel, Şter avea să înscrie 10 goluri în primele sale 10 meciuri pentru SCM.

Din păcate, aceste reuşite personale nu au coincis şi cu îndeplinirea obiectivului, calificarea în play-off, iar Dorin Toma avea să plece de la Zalău.

În acest sezon, antrenor a fost Cristian Lupuţ, iar Adrian Şter a început bine şi sub comanda noului antrenor, cu două goluri marcate în prima etapă.

Însă, a urmat un uşor declin, iar în luna octombrie, atacantul a suferit o accidentare urâtă ce l-a ţinut departe de gazon timp de mai multe săptămâni. A revenit în această primăvară, însă, a evoluat  destul de puţin.În aceste condiţii, cele două părţi au ajuns la concluzia că este cel mai bine să continue pe drumuri separate.

“Contractul meu cu SCM Zalău s-a încheiat la 31 mai, iar eu voi urma un alt drum. Am stat un an şi jumătate, cu primele luni foarte bune, reuşind să marchez 10 goluri în 10 meciuri. Cu începerea noului sezon, am început, pot să spun, destul de bine, marcând două goluri în prima etapă. Uşor-uşor lucrurile nu au mers în direcţia în care mi-aş fi dorit, iar accidentarea suferită în octombrie a sosit într-un moment foarte greu. Am ales să mă operez, să urmez o recuperare cât mai bună, iar cu începerea noului an să pot ajuta echipa, iar până la final nu am mai fost folosit deloc. Pot spune că plec de la SCM Zalău cu un regret că nu am putut ajuta echipa să-şi îndeplinească obiectivul, acela de a accede în play-off. Mă bucur că am făcut parte din acest colectiv, este un grup de jucători foarte bun care cred că merită să participe cel puţin la barajul de promovare. Chiar dacă am plecat, vor rămâne prietenii mei şi consider că în următorul campionat, aceştia se vor lupta la primele poziţii. Le urez mult succes şi multă sănătate”, a declarat Adrian Şter, pentru ziarul Sportul Sălăjean.

După despărţirea de SCM Zalău, Adrian Şter a devenit liber de contract şi se află în discuţii cu mai multe echipe, dar nimic nu s-a concretizat până în momentul redactării acestui articol.

You may also like

Leave a Comment