Responsive Menu
Add more content here...


ACS Fotbal Comuna Recea s-a despărţit de Norbert Janos

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 13 views
A+A-
Reset

Cele două părţi au reziliat înţelegerea de comun acord, iar fotbalistul care a marcat 9 goluri în acest sezon pentru maramureşeni a devenit liber de contract


În prima parte a campionatului din Seria a V-a a Ligii a III-a, Norbert Janos a fost unul dintre cei mai importanţi jucători de la ACS Fotbal Comuna Recea.

Fotbalistul care în carieră a trecut pe la UTA Arad, “U” Cluj sau Ferencvaros în ligile superioare, a făcut diferenţa prin experienţa şi execuţiile sale în multe partide din tur, precum şi în sigura etapă din retur disputată.

Astfel, dacă în prima parte a campionatului, Norbert Janos a marcat de 8 ori, în etapa din retur de la Cugir, jucătorul în vârstă de 21 de ani a salvat un punct pentru maramureşeni, într-un meci terminat la egalitate, scor 1 – 1.

După acea partidă, campionatul s-a întrerupt, iar situaţia a devenit una incertă în tot sportul românesc. Deocamdată, nimeni nu ştie când şi cum se va relua campionatul Ligii a III-a. Cert este că la multe echipe au loc diferite schimbări, iar ACS Fotbal Comuna Recea nu face excepţie.

Prin urmare, maramureşenii s-au despărţit de golgheterul Norbert Janos, decizia fiind una de comun acord. “Am căzut de comun acord să reziliem contractul”, ne-a declarat Ovidiu Mic – antrenor secund ACSF Comuna Recea.

Jucătorul a devenit liber de contract, dar le ţine pumnii foştilor colegi de la Recea şi le urează multă baftă. Norbert Janos a vorbit şi despre situaţia delicată în care ne aflăm în prezent din cauza pandemiei de coronavirus.

“Situaţia este una foarte dificilă pentru toţi şi trebuie să avem grijă unul de celălalt, doar aşa o să putem trece peste perioada asta. Liga a III-a este un campionat greu, nu prea poţi afla multe despre adversari şi nu te poţi pregăti pentru ei, astfel că orice echipă face surprize în campionat pentru că nici o echipă nu e cu mult peste cealaltă. Totuşi, dacă se reia campionatul cu play-off – play-out, va fi un dezavantaj pentru Recea dacă se vor înjumătăţi punctele. Oricum, le mulţumesc celor de la Fotbal Comuna Recea pentru tot ce au făcut pentru mine şi le urez multă baftă în continuare. În perioada asta încerc să mă pregătesc cât mai bine acasă, după posibilităţi”, ne-a declarat Norbert Janos.

You may also like

Leave a Comment