Responsive Menu
Add more content here...


A plecat şi portarul Leo Mureşan. Sălăjeanul va evolua tot în Liga a III-a

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 47 views
A+A-
Reset

Revenit în iarnă la Zalău, portarul a evoluat destul de puţin, iar în această vară a decis să plece de “acasă”. Leo şi-a găsit rapid o altă formaţie şi va continua să evolueze la nivelul Ligii a III-a, după ce a semnat cu arădenii de la Crişul Chişineu-Criş

Leo Mureşan (n. 6 septembrie 2003) este unul dintre portarii tineri, dar cu potenţial pe care îi propune judeţul Sălaj. Fotbalistul va împlini 20 de ani în luna septembrie, însă, deja are experienţă la nivelul Ligii a III-a, eşalon în care a apărat buturile unor formaţii precum SCM Zalău sau Jiul Petroşani.

De altfel, Leo a debutat în Liga a III-a, în tricoul celor de la SCM Zalău, însă, pentru a acumula mai multă experienţă şi a evolua cât mai multe minute, portarul a fost împrumutat la Jiul Petroşani.

Pentru formaţia din judeţul Hunedoara a evoluat în prima parte a  sezonului trecut, fiind integralist în toate partidele disputate de Jiul.

În iarnă a fost rechemat la Zalău, însă, nu s-a impus ca titluar în faţa experimentatului Bogdan Miron. În această vară, Leo Mureşan s-a despărţit, din nou, de SCM Zalău, însă va continua să evolueze la nivelul Ligii a III-a.

Tânărul portar zălăuan a semnat deja cu noua sa formaţie, Crişul Chişineu-Criş – grupare ce în sezonul trecut a evoluat în play-off, încheind sezonul pe locul 4, în Seria a 8-a din Liga a III-a.

La Zalău am revenit pentru a pune umărul la îndeplinirea obiectivului, dar din păcate nu am reuşit acest lucru. Pentru sezonul ce urmează le doresc multă baftă băieţilor! Pe plan personal îmi doresc să fiu sănătos şi să evoluez cât mai bine. La Chişineu Criş am întâlnit un grup unit şi dornic de performanţă. Oamenii de aici m-au primit bine”, ne-a declarat Leo Mureşan.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 19 iulie.

You may also like

Leave a Comment