Responsive Menu
Add more content here...


A decedat încă un tânăr implicat în accidentul de la Românași

by Mihai POP
0 comment 15 views
A+A-
Reset

Astfel, numărul morților a ajuns la trei, după – ce în gravul eveniment rutier petrecut luni seara – o tânără de 19 ani și copilașul acestea au decedat pe loc. Ultimul decedat este un tânăr de 24 de ani din comuna Horoatu Crasnei


Începutul acestei săptămâni a fost marcat în Sălaj de gravul accident petrecut luni seara, pe raza comunei Românaşi.

Un autoturism în care se aflau cinci persoane, a fost lovit în plin de o autoutilitară pe drumul European ce face legătura dintre Zalău şi Cluj-Napoca.

Vinovat de această dramă ar fi fost şoferul autoturisumlui, care a ieşit de o un drum judeţean fără să se asigure, deşi el avea în faţă indicatorului “STOP”.

În urma impactului, o adolescentă în vârstă de 19 ani din satul Păuşa (comuna Românaşi) şi copilul acesteia, în vârstă de un an şi jumătate, au fost găsiţi în stopcardiorespirator. În pofida manevrelor de resuscitare iniţiate de către echipajele de ambulanţă, cele două persoane nu au răspuns şi au fost declarate decedate.

Şoferul de pe autoutilitară şi pasagera din dreapta nu au păţit nimic. În schimb, şi ceilalţi trei pasageri din autoturism (un tânăr de 19 ani din Păuşa şi doi tineri de 19 şi 24 de ani din comuna Horoatu Crasnei) au suferit leziuni grave.

Pompierii militari au scos dintre fiarele maşinii cele trei victime, iar echipajele medicale le-au transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău.

Din păcate, numărul persoanelor decedate a crescut, după ce şi tânărul de 24 de ani din comuna Horoatu Crasnei s-a stins din viaţă pe patul din spital, la Secţia Terapie Intensivă.

În prezent, în spitalul din Zalău mai sunt internaţi şoferul autoturismului şi tânărul din Horoatu Crasnei, nimeni altul decât cel care luni a rămas fără soţie şi fără copil.

 


Alte articole pe același subiect:

FOTO. Un copilaș de un an jumate și mama sa, decedați într-un cumplit accident la Românași


 

You may also like

Leave a Comment