Responsive Menu
Add more content here...


Un şimleuan, sub influenţa băuturilor alcoolice a intrat cu maşina într-un autotren

by
1 comment 80 views
A+A-
Reset

Accidentul s-a produs pe direcţia Pericei-Nuşfalău, iar în urma impactului, şoferul autoturismului a avut de suferit


În noaptea de 27 spre 28 octombrie, în jurul orei 1:30, pe DN 1H, un tânăr de 27 ani, din Şimleu Silvaniei, în timp ce conducea autoturismul sub influenţa băuturilor alcoolice (0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat ), pe direcţia Pericei – Nuşfalău, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autotren (cap tractor cu semiremorcă) condus regulamentar de un bărbat de 63 ani, din Ungaria.
              
Impactul a rezultat rănirea uşoară a şoferului şimleuan.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

You may also like

1 comment

Bani Online !! 28 October 2016 - 14:36

Sunt un simplu muncitor in aceasta tara saraca, lucrez 8-10 ore pe zi, castig putin dar cinstit. De acasa lucrez pe internet 5-10 min zilnic, castig astfel o suma 100$-150$ pe luna vizualizand reclame. La inceput o sa castigi putin, dar cu timpul daca te ti de treaba si citesti forumul in limba romana, o sa reusesti si tu daca ai rabdare si crezi. Merita sa incerci pentru ca NU ai nimic de pierdut, acceseaza: bit.ly/1Nlkj2Z

Reply

Leave a Comment