Responsive Menu
Add more content here...


Surprize pe listele PSD Sălaj pentru parlamentare. GALERIE FOTO

by Călin ONICAŞ
1 comment 385 views
A+A-
Reset

Alături de candidaţii social-democraţi din Sălaj la Camera Deputaţilor şi Senat, preşedintele partidului – Tiberiu Marc – a depus dosarele la sediul Biroului Electoral Judeţean Sălaj



Tiberiu Marc – preşedintele Partidului Social Democrat Sălaj,
alături de candidaţii pentru Camera Deputaţilor şi Senat, a depus dosarele de candidaturi la sediul Biroului Electoral judeţean Sălaj. Totul s-a întâmplat pe ultima sută, adică în cursul zilei de joi, zi care a fost şi ultima în care se mai pot depuse dosare.

La fel ca şi acum 4 ani, lista pentru Camera Deputaţilor este deschisă de deputatul Iuliu Nosa, dar pe locul doi a urcat un tânăr cu mari capacităţi, este vorba despre Dan Cristian Chiş – preşedintele TSD Sălaj.

Mai apoi, pe listă se află Daniela Gabriela Coţa – preşedintele OFSD Sălaj şi care în anii trecuţi a ocupat funcţia de viceprimar al municipiului Zalău.

O altă noutate pe listă este apariţia lui Gheorghe Ioan Pop – preşedintele PSD Bănişor, şi care în mandatul trecut a fost primar comunei. Mai apoi, pe listă apare Dan Pop-Silvăşan – preşedintele TSD Şimleu Silvaniei şi Dan Rus – consilier local la Jibou.

La Senat, lista este deschisă de senatorul Gheorghe Pop, cel care s-a aflat cât capul listei şi acum patru ani, Gabriela Boldea – manager al Spitalului Orăşenesc Jibou, Filonaş Chiş – consilier judeţean şi Ioan Cheşeli, nimeni altul decât primarul comunei Cristolţ!

Pentru alegerile din luna decembrie, “pesediştii” vor să câştige cu sloganul: “Noi nu promitem, noi facem să se întâmple!”.

Să spunem că alegerile generale vor avea loc pe data de 11 decembrie 2016.

You may also like

1 comment

Bani Online !! 28 October 2016 - 14:35

Sunt un simplu muncitor in aceasta tara saraca, lucrez 8-10 ore pe zi, castig putin dar cinstit. De acasa lucrez pe internet 5-10 min zilnic, castig astfel o suma 100$-150$ pe luna vizualizand reclame. La inceput o sa castigi putin, dar cu timpul daca te ti de treaba si citesti forumul in limba romana, o sa reusesti si tu daca ai rabdare si crezi. Merita sa incerci pentru ca NU ai nimic de pierdut, acceseaza: bit.ly/1Nlkj2Z

Reply

Leave a Comment